Márciustól vasárnaponként bezárnak a boltok, mit szólsz hozzá, mi a véleményed?
Márciustól vasárnaponként bezárnak a boltok, mit szólsz hozzá, mi a véleményed?
Szerintem a kocsog fidesz
meg a tolvaly-orbit-viktor báccsi bekaphatja a nyalókáját!
Így lesz megint csak kevesebb munkahely!
Soha nem járok vasárnap vásárolni, az a nap a pihenésé, a családé a meccseké, ezért nem igazán érdekel.
Más részről nem igazán értem mire volt ez jó, mi volt a baj az eddigi rendszerrel.
OFF TOPIC:
szándékosan elipszilonos, irónia, olyan smittpalis...
Én személy szerint szívesen vásároltam be vasárnap hogy hétfőn melóba viszonylag friss pékárút vihessek ne mondjuk szombati szikkadt zsemlét... :/
Arról nem is beszélve mennyi ember kerül majd megint munkanélküli sorba mert így nyilván nem lesz annyi munkaerőre szükség, jó esetben csak a vasárnapi pénztől esnek el ami viszont dupla bérezés volt és jól jött...
#1 vagyok: mondom, én csak a saját szemszögömből írtam, megértem ha van akit ez rosszul érint, engem nem izgat.
Azt nem hiszem, hogy sok ember emiatt vesztené el a munkáját, inkább csak plusz pénztől eshetnek el a dolgozók.
Amíg városban laktam, addig én is mindig vasárnap intéztem a bevásárlásokat. Mióta vidéken, azóta inkább hétköznap, munka után.
Ettől függetlenül orbitális baromságnak tartom és külön nevetséges, hogy a trafikok meg nyitva maradhatnak. Csak a fideszesek szavaztak mellette egyébként?
Én is biztonságis vagyok XYZ áruházban,
nekünk kerek perec megmondták hogy vagy emiatt lesznek elbocsátások, vagy mindenkinek minimumra csökken az alapbére szóval szar ügy (eladóknak és szekusoknak egyaránt)
Ez azért jó a mocskos bagázsnak (értsd fidesz) mert van némi befektetésük/tulajdonjoguk kisebb boltokban és ezzel könnyedén kiiktatják a konkurenciát, megoldották ezt már földekkel, dohányiparral stb.
Aminek most szemtanúi vagyunk az egyfajta államosítás viktorka módra zsebtöméssel egybekötve
Persze plusz kiadást egyik mocskos hazug sem akar fene a lopós fajtájuk, még az útdíjat is megszavazták maguknak persze úgy hogy a politikusok mentesüljenek alóla.
Egy az egyben orosz/kommunista minta, hol vannak a szép idők mikor még voltak olyan politikusok (2) aki havi 1FT-ot vettek fel fizetésül. hm.
Itt Németországban se nincsenek nyitva az üzletek vasárnap...nem rúgtak ki ez miatt senkit...örülni kell neki, nem nyavalyogni...
Kedves kérdező, te szeretnél vasárnap is dolgozni?...
Hmm... nem kellene, hogy elfajuljanak a dolgok.
De sajnos egyre inkább arra utal minden jel, hogy a Fityisz csak az erőszakból ért.
Én személy szerint sajnálom, mert hiszem, hogy kulturáltan is meg lehetett volna oldani a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!