Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A férjem vajon miért nem...

A férjem vajon miért nem akarja beadni a gyt-csökkentési kérlemet? Én beadhatom helyette, hivatkozva a közös vagyonközösségre?

Figyelt kérdés

A férjem 2 gyerek után fizet gyerektartást. Májusban megszületett a közös gyerekünk, azóta nem intézte el a csökkentést.

Én beadhatom helyette a papírokat a bíróságra?

2014. aug. 13. 10:55
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Ha májusban született a gyerek, akkor siman lehet belőled még "egy toprongyos, kövér htb lett, akinek csak a gyerekek voltak fontosak". Sőt.....
2014. aug. 13. 12:19
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Te nem vagy olyan. Csak az előző kapcsolatából származó gyerekektől akarod elvenni a jelenlegi gyt összegéből pár ezret, mert kell szolira meg műkörömre. Igaz?

Kezdheted elásni magad.

2014. aug. 13. 12:20
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Te lehet, hogy nem vagy toprongyos, de hogy pénzéhes, az biztos! És az sem pozitívum ám!
2014. aug. 13. 12:21
 24/40 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, a jelen helyzetben teljesen irreleváns, hogy a férfiú előző felesége mennyire toprongyos, mennyire htb, és mennyire hanyagolta el a te mostani férjedet.

Ha az előző feleség 140 kilós lenne, az sem változtatna a tényen:

- az előző házasságból született gyermekekről megfelelően gondoskodni kell

- te nem intézkedhetsz egy másik ember nevében, főleg nem egy ilyen jogi esetben

2014. aug. 13. 12:24
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Fordult egyet a gyomrom toled. Talald mar el, hogy mi a pontos kerdes. Bar, az ilyen nobol siman kinezem, hogy alairod helyette es ugy probalkozol beadni. Szanalmas vagy.

Es miert a gyerekeken kell elverni a port? A penzt rajuk kapja az anya. Jut is eszembe. Te sem leszel mindig fiatal es nett, sot, lehet, hogy toled is elszereti egy hasonlo, penzehes, gatlastalan no. Igen, feletek, ostobaeknal ez a trendi. :D

2014. aug. 13. 12:28
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Hiaba adja be, a targyalason meg kell jelennie a frjnek es ha o nem jelenik meg, vagy kozli, hogy bocsi en nem akarom csokkenteni, akkor nem fogjak.
2014. aug. 13. 12:32
 27/40 A kérdező kommentje:

A gyerekektől nem sajnálom, rájuk költhet, amennyit közösen megbeszélünk.

De a nőnek ne utaljon, csak amennyit feltétlenül muszáj.

Ez a "tőled is elszeretik majd" pedig tipikusan az elhagyott nők vígasza. Higyjétek csak, ha ez esik jól. Könnyebb, mint tenni a kapcsolatért és nem belelustulni a "tutiba".

2014. aug. 13. 12:33
 28/40 anonim ***** válasza:
95%

*higgyétek

És szegény pasi, rossz lehet a karmája, hogy mindig kifog egy újabb hülyét:D

2014. aug. 13. 12:35
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

A gyerektartást nem a volt feleségnek utalja, hanem a gyerekeknek. Ez nem világos?

Köszi, nem vagyok elhagyott nő, 7 éve boldog feleség vagyok és anya.

2014. aug. 13. 12:40
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Ne lottozz a heten, ferfi vagyok. :D de nem baj, majd kinyilik a szeme a nem tul okos ferjednek, hogy milyen egy penzehes onzo valamivel el egyutt. :)

Aztan majd terjunk vissza a kerdesre mondjuk 3 ev mulva, mert verheted a nyalad, hogy az elhagyottak meg stb., pont az ilyen nokből lesznek azok. Pacsi! :D

2014. aug. 13. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!