Ne légy ennyire pénzéhes. Ha a közös gyereketekre jut elég (persze jöhet a kérdés hogy mennyi az elég), akkor kizárólag a férjed dolga hogy a másik két gyerekére mennyit szán, ne kotorássz a zsebében. Visszataszító dolog lehet ez a hozzáállás az ő szemében is, ezért neki óvatosan tálald a témát.
Nálunk hasonló a helyzet, csak én vagyok apa. Az én párom is jött már ezzel, hogy a másik gyerekemnek adjak kevesebbet hivatkozva a közös gyerekünkre. Hát hadd ne mondjam, nem nőtt a szememben ettől :-(
2014. aug. 13. 11:25
12/40 anonim válasza:
Igen, a harmadik gyerekre hivatkozva valoban lehet tartasdij csökkentést kérni. Ellenben épeszű embernek eszebe se jut, ha anélkül is képes eltartani az uj gyereket. Ezért nem mindegy, hogy mennyi a jövedelmetek es mennyi a tartasdij. Mondjuk ha a minimálbérből éltek mindketten, a tartasdij meg 40e a ket gyerekre, akkor igen, kérni kell. Ha viszont apuka eleve keres mondjuk 200e nettot es abbol fizet 40e tartasdijat, akkor pofátlanság volna kérni.
2014. aug. 13. 11:28
13/40 anonim válasza:
Tudva lévő, hogy az idegen gyerekeket sokan igyekeznek kitúrni a fészekből, de mindennek van határa. Egyes nők mennyire szerethetik a párjukat, ha ilyenekkel képesek előhozakodni. Szerinted a férjedben ez milyen érzéseket kelt?
2014. aug. 13. 11:30
14/40 anonim válasza:
Egyáltalán nem mindegy, mennyi az apa keresete!!!!!! Ülj le beszélni a férjeddel, hogy miért nem adta be, lehet ő nem akarja a csökkentést, csak te akarod. Így meg nem fog menni.
2014. aug. 13. 11:46
15/40 A kérdező kommentje:
De akkor ha én kitöltöm, ő aláírja, akkor én be tudom vinni a bíróságra?
2014. aug. 13. 11:56
16/40 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg a bíróságon, hogy befogadják-e úgy? Amúgy szerintem igen. De egyszerűbb az illetékeseket megkérdezni.
2014. aug. 13. 11:59
17/40 anonim válasza:
A kérdésed eredetileg arról szólt, hogy miért nem akarja a férjed beadni a csökkentést. Most meg már arról írsz, hogy ha aláírja, beviheted-e te. Itt nekem valami bűzlik. Biztosan akarja ezt a férjed??????
2014. aug. 13. 12:07
18/40 anonim válasza:
Csak az ilyen pénzéhes libáktól mentsen meg az ég minden normális férfit, akik nem feledkeznek meg az előző kapcsolatukból született gyerekeikről sem, csak mert valakivel született egy újabb közös gyermekük.
Kedves Kérdező, mikor egy újabb kapcsolatból egy újabb gyereke születik a párodnak, akkor te mit szólsz majd hozzá, ha ez miatt a ti közös gyereketek kevesebb pénzt kap?
2014. aug. 13. 12:09
19/40 anonim válasza:
tudjátok, hogy ez kamukérdés? messziről érezni...
2014. aug. 13. 12:11
20/40 A kérdező kommentje:
Milyen újabb kapcsolatból? Én nem vagyok olyan, mint az exe, aki a gyerekek születése után egy toprongyos, kövér htb lett, akinek csak a gyerekek voltak fontosak. Elhanyagolta magát és a férjét, így járt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!