A férjem vajon miért nem akarja beadni a gyt-csökkentési kérlemet? Én beadhatom helyette, hivatkozva a közös vagyonközösségre?
Figyelt kérdés
A férjem 2 gyerek után fizet gyerektartást. Májusban megszületett a közös gyerekünk, azóta nem intézte el a csökkentést.
Én beadhatom helyette a papírokat a bíróságra?
2014. aug. 13. 10:55
2/40 anonim válasza:
Nem a közös gyerek és a vagyonközösség számít, hanem az, hogy az apa nem tartja soknak, amit a gyerekeinek fizet.
Ne legyél ennyire önző.
3/40 anonim válasza:
Alá nem írhatod helyette.Nem egyszerűbb lenne ha leülnétek megbeszélni.
4/40 anonim válasza:
Nem. A gyermektartasdij bármi nemű változtatását ket ember kérelmezheti: a gyermeket gondozó szulo, aki jelen esetben az anya es a kotlezett, aki az apa.
Ha a ferjed nem ép akarja lecsökkenteni, akkor valószínű, hogy ugy gondolja, igy is jut elegendő a kozos gyerekre.
Mennyi az ossz jövedelmetek, mennyi a gyerektartas?
5/40 A kérdező kommentje:
Nem mindegy, mennyi a fizetése? Eddig 2 gyereke volt, most 3 van. Erre hivatkozva lehet kérni a csökkentést.
2014. aug. 13. 11:18
6/40 anonim válasza:
Gondolom, azert nem adta be a kerelmet, mert nem vagja haza a kasszat az osszeg, csak epp neked nem tetszik..
7/40 anonim válasza:
Megint egy kiéhezett szuka! Ismét egy egy nő aki belenyúlt egy boldog családba és elszakított 2 gyereket az apjától! Bár az előző kérdésnél csak ábrándozott a hölgy. Nem is értem mért törölték a kérdését, hiszen itt az élő példa van akinek sikerült!
8/40 anonim válasza:
3 gyereknél a fizetésének az 50 százaléka, ha az 50 százaléknak a 2/3-a kevesebb, mint amit fizet, akkor beadhatja az apa, de nem te. Ezért fontos a kérdéshez, hogy mi mennyi.
9/40 anonim válasza:
Szerintem meg megint a egy tipikus gyik kamu kérdés, hogy veszekedjenek a válaszolok ő meg röhögjön.
10/40 anonim válasza:
Nem nem mindegy. Azért egészen más minimálbérből kijönni vagy havi fél milliós fizetésből. Ha ő így gondolja, hogy marad elég nektek, nem rövidíti meg a másik két gyereket neked ehhez nem sok közöd. Mikor összejöttél vele akkor is tudtál a gyerekeiről, ha vállaltad felesleges siránkozni. Amúgy eleve gyanús, hogy nem mered leírni egy névtelen oldalon a körülbelüli összeget és csak megerősíti azt a véleményt, hogy pénzéhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!