Szerintetek mennyire lenne kapós a panel lakók körében egy távhőköltség csökkentési megoldás?
Van 1 jól bevált ötletem, egyelőre még csak saját lakásban teszteltem és bevált. Röviden arról lenne szó hogy egyedi mérős lakásoknál ezzel a megoldással csökkennek a fűtési költségek és emellett sokkal melegebbre fűthető a lakás levegője, anélkül hogy a radiátorokat nagyobbra cserélnénk.
És sokkal olcsóbban is megvalósítható mint a radiátorcsere.
szerinted mennyi az ami még vállalható kiadás lehet?
ahogy számolgattam nem oldható meg fillérekből, min 10e ft ba belekerül (anyagköltség, szerelés, stb..)
és arról nincsenek pontos méréseim h mennyit lehet vele spórolni.. viszont érzésre jóval melegebb lesz a lakásban.
Mondjuk ennek pont az lenne a lényege h csak azok a lakók tudjanak róla akik beszereltetik mert így a többiek kárára spórolnának :)
Ha mindenki beszerelteti akkor már nem ér semmit, max a fele lakók szerelhetnék be, de inkább csak 25% lenne az ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!