Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kire hagyjam a vagyont ilyen...

Kire hagyjam a vagyont ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Van 4 lakásom kiadva meg egy amiben lakom, mind tehermentes. Ezenkívül kb. 13 milliós megtakarítással rendelkezem.

36 éves vagyok, gyereket nem szeretnék, rokonaim nincsenek, a nők pedig jönnek-mennek az életemben.

Szeretnék már valami végrendelet szerűt, de olyat, hogy tényleg jó helyre kerüljön a pénz és semmiképpen se lehessen elsikkasztani.

36/F

2014. júl. 8. 18:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Még lehet akarsz majd gyermeket. Inkább olyan nőt keress, akivel komoly szándékaid vannak, ne az ilyen egy éjszakásakat/ két hónaposakat.

Amúgy 150 000 Ft-ba kerülne nekem egy laptop és a fősulira kell. Elküldhetem a linket és megvehetnéd nekem, mert 3-an vagyunk testvérek és csak anyu dolgozik, apu segédmunkás, nem keres sokat.

No, de keress olyan alapítványt, amelyről tudják/tudod, hogy jó helyre megy a pénz, de akár te is vehetsz dolgokat kórházakba, menhelyekre ételt. Tégy jót a pénzeddel!

2014. júl. 8. 19:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Döntsd el, hogy panaszkodni akarsz, vagy dicsekedni.

36 évesen végrendelkezni akkor érdemes, ha tudod, hogy csak hónapjaid vannak hátra. Egyébként nem, mert várhatólag családod is lehet, és még sok évet élhetsz.

Valamint el is vesztítheted a vagyonodat, mire meghalsz.

Nekem van végrendeletem, de én tudom, hogy hogyan kell elkészíteni, mert a végzettségem jogász. Mivel olyan betegségem van, amely nem biztos, hogy gyógyítható, és bármelyik napon meghalhatok, ezért csináltam végrendeletet, és hogy a férjem ne tudják a rokonok kisemmizni.

2014. júl. 9. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!