Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ennyire homofób a magyar...

Ennyire homofób a magyar bíróság, hogy felmenti a pride-on a kamionra felmászó ellentüntetőt?

Figyelt kérdés

[link]

Röhejes a bíróság indoklása, miszerint azért mentették fel, "mivel nem figyelmeztették előzetesen, hogy nem mászhat fel a járműre". Eszerint akkor bárki szabadon felugrálhat mozgásban lévő járművekre, ha senki nem figyelmezteti, hogy ne tegye?

2014. júl. 8. 17:18
1 2 3 4
 31/31 nlorant82 ***** válasza:
0%
Szerintem nem baj a Melegeket kezelni kellene kár hogy ezt a modern orvostudomány nem veszi figyelembe pedig már a kommunista rendszerbe tudományosan megalapította az orvos tudomány hogy mi okozza a homoszexualitás és ezt tudják kezelni ajánlom hogy kezeltesd magad! Ja a mai rendszer sem tartja egészséges állapotnak mert nemi identitás zavarnak tartja de azt nem mondja el hogy ezt kezelni is kellene! Pedig kell és utána normális életet élhetsz! Javaslom a kezelést! Ha valakinek mandula gyulladása van az nem tart felvonulást mert be van gyulladva a mandulája de ezek szerint lehet kellene! De szerintem nem! A homofób kifejezést meg fejezzétek be a melegeknek semmilyen plusz joga nem lehet egy normális társadalomban mert milyen alapon csinálhat bárki pozitív megkülönböztetést más csoportok ellen? Mert a melegek magukat plusznak akarják feltüntetni pedig betegek ilyen alapon lehetne a bankrablóknak is felvonulást tartani tényleg fogadjuk el a Bankrablókat! Raboljunk bankot úgyis az állam pénze és max a bankot károsítom meg ha kirabolom! Éljenek a Bankrablók kijön a Bankrabló pride re? Népszerűsíteni szeretném ezen rendezvénnyel a bankrablást! Mert szerintem elnyomják a Bankrablókat mert ugye üldözik őket hatóságilag és nem hagyják őket szabadon élni és dolgozni ha az állam nem diszkriminálná a bankrablókat akkor elmondhatnánk hogy nincs diszkrimináció az országunkban de van mert nem hagyják hogy szabadon bankokat raboljak és mi ez ha nem Diszkrimináció? Tessék máris van egy olyan csoport mint a melegek harcoljak a Bankrablók jogaiért? Ez a helyes út biztos? Ugyan ez vonatkozik a melegekre is! Egy kis csoport mind a kettő! És egyik sem helyes úton jár! Ha nem fejezitek be a szórakozást hogy így meg úgy jogokat kértek akkor én is harcolni fogok a Bankrablók jogaiért!
2014. aug. 17. 08:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!