A magyar bíróságok mennyire vannak elkötelezve a multik felé? Érdemes egy egyszerű polgárnak multit perelni vagy ezek is előre eldöntött meccsek?
hát én is erre tippelnék, csak kérdezném, valakinek esetleg van-e olyan tapasztalat, hogy mégis neki adtak igazat?
undorító ez az ország komolyan, de ha netán az 1000 esetből 1-szer a polgárnak adnak igazat, akkor azt aztán nagydobra verik az összes létező adón, hogy mert a magyar igazságszolgáltatás .... jah hogyne. egy agyrém ez az egész.
biztosítóval szembeni perről van szó. az ügyben a hülye is látja, h nekem van igazam, na de ők megtehetik, hogy le.arnak, és csak azért se fizetnek.
na igen, most jó kérdés, hogy így a fidesz-bíróságoknál mi van, csak azért lenne jó némi támpont, mert ugye a pereskedés is sok pénzbe kerül, és nem szeretnék kidobni még nagy összeget, ha úgyis eleve vesztésre van ítélve valami.
ha valakinek van még tapasztalata, írja már le, köszi!
Ne hallgass már ezekre a buta birkákra akik szerint egy tökéletes és becsületes világban élünk ahol nincs háború,éhezés stb :D
Nem külföldön vagy hanem Magyarországon ahol a magyaroknak nincsen joguk :D Tehát nyilvánvaló hogy a korrupt bíróság a multikkal fog bratyizni,főleg ha ők még fizetnek is nekik
Le lehet pontozni agymosott birkucik csak azért mert nem egy álomvilágban élek hanem a valóságban,voltam már bíroságon,tudom mi folyik ott.Elég jó kapcsolattal rendelkezni és akkor az ártatlant fogják megszívatni
Na de mindegy,nyomás nézni az RTL Klubbot és bégessetek a TV előtt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!