A magyar bíróságok mennyire vannak elkötelezve a multik felé? Érdemes egy egyszerű polgárnak multit perelni vagy ezek is előre eldöntött meccsek?
most az a nagy gond h én pontosan tudom, mi folyik bíróságokon, és milyen amikor a sértettet szivatják a legjobban, mert pl véletlen úgy intéződik, hogy a vádlott a bíró rokona, és ilyen hasonló aranyosságok, szal ezt ismerem sajnos.
csak multival nem pereskedtem még, és hát erre irányult volna a kérdés, hogy mennyire van kiadva nekik, h márpedig a multinak van igaza és pont. akár pénz nélkül is, mint amolyan kimondatlan felsőbb utasítás.
azért vszínű megpróbálom, aztán reménykedek ...
Mi vállaltunk már pert biztosítóval szemben, ráadásul nagyon kétesélyes ügyben (precedens értékű a dolog) és 1. és 2. fokon is megnyertük.
Ez a bíróság lefizetése, meg szegény állampolgár csak veszíthet duma nagyon demagóg. A bírák nem bűnözők, hanem igen sokat tanult, túlnyomó többségében becsületes emberek. Nem tetszhet egy ítélet mindkét félnek, de dönteni kell, az a bíró feladata,ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!