Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ennyire homofób a magyar...

Ennyire homofób a magyar bíróság, hogy felmenti a pride-on a kamionra felmászó ellentüntetőt?

Figyelt kérdés

[link]

Röhejes a bíróság indoklása, miszerint azért mentették fel, "mivel nem figyelmeztették előzetesen, hogy nem mászhat fel a járműre". Eszerint akkor bárki szabadon felugrálhat mozgásban lévő járművekre, ha senki nem figyelmezteti, hogy ne tegye?

2014. júl. 8. 17:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
55%

Nagyon helyes (bezzeg a épületekre felmászkáló liberráltaknál nem hőbörögtél)!

És azt hová teszed, hogy a földön fekve rugdosták?

Vagy nálatok addig terjed a "kultúra", meg nagy M.ország ábrára f...t rajzolgatni?

2014. júl. 8. 21:51
 22/31 anonim ***** válasza:
51%
Nem kell épületekre sem felmászni, kocsikon sem kell urgabugrálni, akkor a biztonságiak sem fognak megrugdosni. Ha én vagyok ott lehajítottam volna a barmot a kamionról, párt hovatartozástól függetlenül.
2014. júl. 8. 22:05
 23/31 anonim ***** válasza:
74%
Én nem értem, most őt felmenti, hogy megrugdosták? Kapja meg ő is a büntetést és a rugdosók is.
2014. júl. 8. 22:11
 24/31 anonim ***** válasza:
52%
Meleg vagyok. Jó dolognak tartom a felvonulást. És bármilyen meglepő, azzal sincs bajom, ha valakinek nem tetszik, és felmászik egy kamionra, és kifejezi a nemtetszését. Miért kéne megbüntetni ezért? Ha nagyon zavaró, le kell hozni, de nem összeverni, és megrugdosni. Szóval itt sztem egyedül a rugdosódóknak jár a büntetés.
2014. júl. 8. 22:42
 25/31 anonim ***** válasza:
60%

A kommentekből láthatod, hogy nem csak a bíróság, az egyszerű prolik is homofóbok.

A fidesz-jobbik párosnak köszönhetően tart itt a társadalom...egyeseknek jobb gyűlöletben élni, mint normálisan egymás mellett. Tőlük kérdezd meg, miért jó ez nekik...

2014. júl. 8. 23:39
 26/31 anonim ***** válasza:
80%
miért teretek? senki nem állítja, hogy a rugdosás jogos volt, perszehogy nem az volt. de ez nem azt jelenti, hogy a nácik provokálása jogos volt, mert az sem volt az. arról nem is beszélve, hogy a rendőrök a kamion mellett ácsorogtak és töketlenül nézték a dolgot, hogy nem avatkoztak közbe. nekik kellett volna leszedniük a kamionról, és akkor nem is tudta volna őt senki megrugdosni.
2014. júl. 9. 09:39
 27/31 anonim ***** válasza:
Dehát erről van szó, ez egy szabálysértési ügy volt, legfeljebb kapott volna egy bírságot vagy néhány nap elzárást. Ezzel szemben akik megrugdosták, azoknak a büntetése években lesz mérve. Nem egyenlő a két dolog súlya.
2014. júl. 9. 10:06
 28/31 anonim ***** válasza:
75%
Tegyük hozzá, hogy "földön fekvő ember" nem volt, hanem a kamion instabil ponyváján ugráló barom volt, aki után felmásztak az önkéntesek és elverték, mert másképp nem jött le. Lehet, hogy túl erőszakosak voltak, de legalább azt tették, amire ilyenkor szükség van, a rendelkezésükre álló eszközökkel leszedték a kamionról a hőbörgőt. Én büszke vagyok rájuk és köszönöm, hogy felrúgták a rothadéék nácit. Tudom, hogy törvénytelen, de a lelkemben megnyugvást jelent, hogy nem csak ők vernek minket, de egyszer mi is elvertünk egyet.
2014. júl. 9. 10:29
 29/31 anonim ***** válasza:
Minek kereste a bajt, lett volna elég tökös ahhoz, hogy megvédje magát, es akkor most nem kéne perelgetnie.( ami szerintem elég szánalmas, ha otthon vagy a kordonon kívül hőbörgött volna, nem történik baja)
2014. júl. 9. 12:57
 30/31 anonim ***** válasza:
Bárcsak az én ablakom alatt haladna el, önteném a fekáliát szarásig :D Egyébként meg ez az egész akkora undorító, hányingert keltő szar, hogy az nem igaz. Evvel csak a melegek elleni gyűlöletet szítják, azok az ostoba barmok...
2014. júl. 9. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!