Mikor lesznek Magyarországon elismerve a melegek jogai?
29!
:)))
Majdnem kiköptem a kávém!
(a középkori náci vagyok)
TI IS UGYANÚGY EL VAGYTOK NYOMVA SZÁNALMAS IDIÓTÁK! Még észre sem veszitek, és a Fidesz átver titeket a rezsihazugságaival!
Egyetlen örömötök van: taposni a MÁSikat: akár zsidó, akár cigány, akár meleg, lehet bárki a buszon is vagy szomszéd.
Az idióta keresztény kurzus nyomja a baromságait. Még a végén abortusztilalom is lesz! Kényszerszülés mint Romániában.
A melegeknek is van joga 5 gyerekhez, ugyanúgy mint Orbánnak. Szerintem az ő és családja sokkal károsabb az országra.
Ahol elismerték a melegek jogait, semmiféle káros következmény nem lett belőle, ez a tény nem zavar titeket?
A rendes és értelmes országnak ugyan úgy nem része az, hogy ezermilliárdok tűnnek el az adónkból a semmibe, mint ahogy az sem, hogy a férfiak a másik férfi lyukában akarnak turkálni.
Nincs benned idealizmus, így nem is értheted.
# 37/38: hát mert az is te idióta! Hát teljesen földönfutóvá tesz ez az idióta kormány. Már régen ki kellett volna menni az utcára, és tiltakozni a pozícióhalmozás ellen (90 államtitkár, iszonyat bürokráció, korrupció-trafik-föld és ki tudja milyen mutyik ellen!!!)
Ember, a magyarok a kanapéból nézték otthon a TV-ben a rendszerváltást? Mi ez ha nem alávalóság?
A kedves kérdező kezdte a melegek jogaival, a fidesszel, a rezsivel.
Mi jön még?
Mi hiányzik???
Ja, azt le sem merem írni.
Mivel a kedves kérdezőn a kirobbanó őrület jelei mutatkoznak, szerintem hamar idebüffenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!