Szerbiai vagyok de most jelenleg Magyarországon dolgozom egy Multinál, sok sérelem ér a származásom miatt, a nevemen gúnyolódnak, kérdésem az hogy nálatok magyaroknál mennyire veszik komolyan az önbíráskodást?
Szóval maga idejön külföldről, munkát kap, és ahelyett, hogy örülne, még önbíráskodni akar.
Mi lenne, ha egyszerűen csak fogná a putyerkáját, és még a héten hazamenne, ha itt annyira rossz?
Az önbíráskodás a gyávák és tudatlanok gyenge fegyvere. Általában kiütik a kezükből és ellenük fordítják.
Nem tudom... az én nevemen is gúnyolódhatnának, de nem teszik. talán van valami oka, de semmiképpen nem a név...
Ne vedd az embereket komolyan moi drugar! :D
Mi magyarok ilyenek vagyunk, nem szabad minket komolyan venni (nem mindig). En magyar vagyok es nagyon szeretem a szerbeket, en pl. nem gunyolodok rajtad.
Fel a fejjel ;) :)
Szerbiai magyar vagy szerb vagy?
Szerintem, ha ilyen rossz a munkakörnyezet, akkor keress egy másik állást.
A magyarok akkor is bsazogatnának, ha magyar lennél. Ez a népség ilyen, mindig kell valaki, akin a csoport levezetheti a feszültséget. Ha nem az lenne, hogy szerb vagy, akkor a hajad, bőröd, szemed színe; vagy a testalkatod miatt menne a gúnyolódás.
Nem megoldás az önbíráskodás, hanem másik munkahelyet kell keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!