Szerbiai vagyok de most jelenleg Magyarországon dolgozom egy Multinál, sok sérelem ér a származásom miatt, a nevemen gúnyolódnak, kérdésem az hogy nálatok magyaroknál mennyire veszik komolyan az önbíráskodást?
# 10 folyt.:
Ja és próbálj meg kikerülni valahogyan az áldozattípus szerepéből légyszíves.
Én szeretem a szerbeket, köztük Aleksandar Zografot, akivel kétszer találkoztam a képregényfesztiválon.
Nagyon meglepődtem, amit leírtál, hogy sértegetnek téged, mert a szomszédból jöttél át. Nekem volt egy szlovák iskolatársam és őt senki nem bántotta. Hiszen ő is ember!
Egyszerűen hagyd, hogy a füled mellett menjen el a sok sértegetés. Ne foglalkozz velük. Légy erős! :)
Ne vedd ennyire magadra.
Magyarországon tök átlagos, hogy mindenki beleköt a másikba és tönkre akarja tenni. Miért olyan a haja, hogy áll a szemöldöke, hogyan vesz levegőt, minek pislog, miért úgy sétál, minek nyeli le a nyálát.
Itt a kötekedés a lényeg. Ha nem lennél szerb, akkor másért cseszegetnének.
Tudom, hogy kulturált emberként nehéz ezt elviselni, én is nehezen bírom, de ez van. Nem tetszik nekem sem, de mit tudok tenni? Esetleg egy másik országban jobb lenne.
"En magyar vagyok es nagyon szeretem a szerbeket, en pl. nem gunyolodok rajtad. "
Ő nem szerb te marha, hanem szerbiai magyar és leszarja szereted-e a szerbeket.
# 18:
Látom, te sem Magyarországon élsz... Befogadó fajta, hahaha :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!