Természetesen. M1 re pl sokaknak engedélye is van.
2014. jún. 21. 16:57
2/9 anonim válasza:
nem.
hosszú csövű huzagoltal (natúr puska)
és hosszú csövű huzagolatlannal (sörétes)
Ezekkel lehet,
egyébként még egy szaros légpuska is le van "korlátozva" 7.5 J-ra.
2014. jún. 21. 17:00
3/9 anonim válasza:
Úgy vélem megfelelő szintő pártfunkcionárius beosztástól vagy megfelelő anyagi hátterű vendégvadásztól felfelé lehet. Egyszer hallottam ilyet bringázás közben, persze lehet, hogy 10-en álltak egymás mellett azonos fegyverekkel és folyamatosan dupláztak.
2014. jún. 21. 20:36
4/9 anonim válasza:
Szerintem lehet, mi egy automata kalasnyikovval szoktuk az őzeket megszelídíteni.
2014. jún. 22. 13:41
5/9 A kérdező kommentje:
ma 13:41
azt hogy? úgy tudom az automata fegyverek viszont illegálisak. Amúgy köszönöm a válaszokat, én is egy M1-re pályázok.
2014. jún. 22. 16:07
6/9 anonim válasza:
Minden legális amig nincs a közelben rendőr
2014. jún. 23. 22:09
7/9 anonim válasza:
Az első válaszolón kívül mind hülyeséget beszéltek!
Mi az a "natúr puska"? Ilyen nem létezik.
"megfelelő szintő pártfunkcionárius beosztás" Nézd már át a vadászatra használható fegyvereket.
"automata kalasnyikov" Álmodban. Ha mégis: ~ 8 évet kapsz a lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélésért, továbbá még az illegális vadászatért is meghurcolnak.
Nekem egy Baikal MC2112-es félautomata sörétes puskám van immár fél éve, amivel rendszeresen vadászok. Aztán mégsem vagyok politikus, be sincs panírozva (natúr).
2014. aug. 11. 18:03
8/9 anonim válasza:
Be sincs panírozva. Ez jó!
2014. nov. 27. 21:16
9/9 anonim válasza:
Csak sörétes puskával és csak akkor, ha 3-nál kevesebb lőszer fér a tárba. Félautomata golyós puska Mo.-n nem engedélyezett. Hivatásos vadásznak lehet pisztolya is, de azzal nem vadászik, csak pl kegyelemlövést adhat le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!