Mikor lesznek Magyarországon elismerve a melegek jogai?
Remélem soha!
2. Vannak égetőbb problémák az országban.
Ha ezek meg lesznek oldva akkor talán jobban ráérnének foglalkozni vele az emberek, de jelenleg ez a legkisebb bajuk.
3. Látván mennyire "fogadjátok el" mások álláspontját az elgondolkodtató. De azért fordítva várnátok az "elfogadást" habzós szájjal.
"Ez egy ember életében igenis égető probléma. Ilyen maradi gondolkodás miatt kellett a nőknek is a szavazati jogot! Önző és buta álláspont, szerencsére ezt is ki fogják harcolni."
Az enyémben nem. Mivel engem eleve nem izgat, hogy mit akartok mert nem érint így nem érdekel, legyen a ti dolgotok, de a módja, ahogy habzós szájjal követelőztök az elfogadásért, amúgy meg köpködtök mindenkire aki nem osztja az álláspontotokat, vagy más kisebb nagyobb problémái vannak (legyen az megélhetési, satöbbi) az visszatetsző, de ahogy végignyálaztam a válaszokat másnak is.
"Nem te vagy egyedül a világon, ez egy tipikus magyar hozzáállás. Nekem más a problémám, a többi dögöljön meg. Ezért tart itt ez az ország! :))"
Na erről "beszéltem"! :D
És akkor ti akartok "elfogadást"? :)
Konkrét érv mellette, a "civilizált nyugatozáson" kívül?
Vagy csak a szokásos libbantagyú fröcsögésre futja, mint ahogy megszoktuk már? :)
"A jogegyenlőséget fejlett országokban nem kell megindokolni. Csak ilyen megnyomorított, gondolkodásra képtelen rabszolgatartó társadalomban. :)"
Szóval semmi, mert nem tudod megindokolni, csak a szád jár, hogy "ez jár oszt' kész". :)
AZ ilyen jellegű baromságaiddal nem fogsz tudni a szent ügyed mellé állítani sok embert, a magyarfikázásotok k.rvára kevés! :D
"Bukik Orbán azonnal Bevezetik, akkor maj nevetek én is. Márpedig bukni fog! :)))"
Nem fogják, és nem fog bukni előreláthatólag bár személy szerint nem bánnám, főleg ha lesz újra rizsacsökkentés amit bevesz az istenadta nép, de még a balf.szoldal sem fogja hiába reménykedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!