Cigány probléma. Mit lehetne tenni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok nem is tudom hol kezdjem aludni sem tudok. A lényeg hogy vidéken élünk falun,és 1 hónapja a szomszédba költözött egy Ózdi cigány család és már az első héten probléma volt velük folyamatosan üvöltöznek ordít a cigány zene éjjel nappal szóltam is nekik de mintha a falnak mondanám ez mostanáig így megy de 4 napja már át is másznak a kerítésen a kölykök (14-20 évesek) és lopnak viszik a veteményt a kertből éjszaka szétszerelik a biciklit (hiába zártam be a melléképületről ellopták az ajtót is.Ebből elegem lett tegnapelőtt éjszakára kiengedtem a kutyámat a kennelből (gyönyörű német juhász) és tegnap este szintén átmászott 2 gyerek és az egyiket elég csúnyán megharapta a kezén a kutyám volt is vita belőle nekemált az egész családja (még nekik áll feljebb) kórházba került a srác összevarrták a kezét és 2 ujja lebénult. Erre már a rendőrség is kijött bezzeg mikor én hívtam le se sz@rtak és közölték velem hogy valószínűleg el kell altatni a kutyámat,Sőt a gyerek apja fel is jelentett. Most mit csináljak? komolyan az én kutyámat kell elaltatni mert védte a portát? folyamatosan ordítanak hogy megyünk a bíróságra meg kártérítést kérnek stb. Röviden ennyi,de cifrábbakat is mesélhetnék. szerintetek lehet komolyabb következménye hogy feljelentettek? esetleg van rá esély hogy tényleg elaltatják a kutyám? bocsi ha hosszú lett de így is csak röviden írtam.2014. máj. 29. 01:16
42/46 anonim válasza:
Én minimum eltörném a kezüket.
43/46 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a kutyust,hát sajnos ilyenné vált a világ.Szerintem is költözz el,mert ilyen környezetben sohasem lehetsz nyugodt.Amúgy azóta mi újság?
44/46 anonim válasza:
NEM vagyok fegyverbarát, de a helyedben beruháznék egy gumilövedékes pisztolyra/puskára. Ezeket akárki (18+) megveheti, engedély nem kell rá és birtokvédelemre/önvédelemre használhatod, de csak a saját birtokodon belül. Ha igaz a sztorid, én mindenképp ezt tenném. Idő kérdére és a házadba is bemennek éjszaka... Plusz szereznék még egy kutyát.
45/46 anonim válasza:
Ezek nem is emberek. Én teljes mértékben elhiszem amit mondtál, mert én is hallottam már rá példát, Nagymamám is egy kis faluban él itt Borsod megyében, ott még nincs is olyan sok cigány, de hasonlókat mesél. Néha attól rettegek, hogy nehogy hozzá is betörjenek, mert egyedül él, egy kis vadászkutyával, sajnos Nagypapám már elhunyt.. Az a gond, hogy családra "allergiás" vagyok és, ha vele hasonló történne, nem tudom mit tennék.. Érthetetlen számomra, hogy ilyen törvények legyenek. Az lenne a legjobb, ha azt behoznák, mint Amerika egyes államaiban, meg Szlovákiában is megvan ha jól tudom, hogy bemegy a portádra engedély nélkül, onnantól te döntöd el, hogy életben marad-e. :) Csak sokszor ez sem lenne elég, mert hát hiába van egy puskád, ha bejönnek 5-en vagy 10-en és te egyedül vagy. :/ Félreértés ne essék ez nem csak a cigányokra vonatkozik, egyre több magyarban is az ilyen, mert ahogy a mondás tartja: Aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók... Sajnos... :/ Bocsi az offért, egyébként ha fennáll ez a helyzet tényleg írj a Jobbiknak, ha jogi úton szeretnéd, ha másképp akkor Hatvannégy Vármegye, vagy Betyársereg. :) Utóbbira példát is tudnék mondani, hidd el utána nem lesz gondod. ;)
46/46 anonim válasza:
Rendőrök sajna mindig a kisebbséget védték. Kár hogy nem hallottál a betyárseregről a MÖM (Magyar Önvédelmi Mozgalom) akkor még nem létezett. Legközelebb ha ilyen lesz kérdező nekik szólj na ők már nem a kisebbséget fogják védeni hanem benneteket. A rendőrök meg képesek azokat a mozgalmakat vegzálni felsőbb állami utasításnak köszönhetően akik tényleg a Magyar érdekek és védelmek mellett állnak ki. Szánalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!