Cigány probléma. Mit lehetne tenni? (többi lent)
"Győrben Újváros alias cigánynegyed felújítása:
Győrben a polgármester is Fideszes.
Szombathely:
Vannak még ám.
Akkor ki is hazudozik?"
Te. Te hazudsz, még mindig. SEHOL NEM ADNAK ingyenpénzt a cigánynak, mint az MSZP-s szoci időkben.
Amiket linkeltél, azok lelakott városrészek felújításai, uniós forrásból. Lehetséges, hogy cigány lakta le, rájuk vallana, de! oda cigány nem fog visszamenni lakni.
Ugyanez van Miskolcon, az avasi panelokban jelenleg. A tönkrevert lakásokat felújítják, és most, hogy nem tél vagy ősz van, és emiatt nincsen kilakoltatási moratórium, szépen kivágják onnan a cigányokat. Ez történik, én itt lakom, ezt látom. Az MSZP betelepítette őket vmikor 2005 környékén, a fidesz meg most szépen kib....ssza őket.
Az a két általad linkelt forrás is világosan leírja, hogy a renitens családok nem költözhetnek vissza ingyen, csak ha 1: kifizették a renoválást,
2: banki hiteltartozásukat is törlesztették.
Ergo sohasem költöznek vissza, hiszen pénzük nincs. Nincsen már ingyenlakás a cigánynak, mint MSZP alatt volt. Én tudom, hogy jobberként azzal kell húzni a jobbik szavazótáborát, hogy a fidesz pátyolgatja a cigányt, de ha egyszer nem igaz, akkor ne várd, hogy az értelmesebbje ne szóljon be a hülyeségeitekre.
"32es: linkeljél be ilyen mszp-s betelepítéseket és akkor utána látjuk majd, hogy mit fogadsz el és mit nem. Ilyet pedig ne mondjál már, hogy a fidesz nem támogatja a cigányokat... Igen az mszp is azt csinálta, dettó ugyanazt."
Még mindig hazudozol, még mindig nem bírtál belinkelni egyetlen olyan forrást sem, amiben az állna, hogy a fidesz pénzeli a cigányt, vagy bárhová is betelepíti. Legalább te magad olvasd már el, ha ide teszed "bizonyítékként".
"A tervek között szerepel egy szolgáltató- és közösségi ház építése, amely a roma nemzetiségi önkormányzat új székhelye lesz." <--- ez az egyetlen sor, ahol hivatkozás van a cigányra, de itt sem arról van szó természetesen, hogy ingyenlakást meg ingyenpénzt kapnak, hanem arról, hogy az egyébként uniós pénzekből a településen élő elsöprő cigánytöbbség miatt valószínüleg ki kell alakítani -az uniós jogi harmonizáció függvényében- egy kisebbségi önkormányzatot, ami jelenleg nincs.
Elárulom a nagy titkot:
1: ennek köze nincsen ahhoz, amit te hazudsz most már sokadjára, hogy a fidesz tömné a cigányok zsebét elvtelenü, és ingyenesen, mint azt az MSZP tette
2: a legtöbb kisebbségi önkormányzatban dolgozó ember bizony nem sváb, nem szláv vagy cigány, hanem magyar. Hol van a cigányok 99%-ának olyan végzettsége, hogy vihessen egy államigazgatási kirendeltséget? Egy Osztolykánra ezeregy Kolompár Lala jut, ezek az arányok.
Tehát megkérdezem megint: miért hazudozol? Ennyire kívánod, hogy jobbik-kormányunk legyen, ami majd nem fogja megoldani a "cigánykérdést", de cserébe visszataszít a kőkorszakba gazdaságilag? Én nem.
"hanem arról, hogy az egyébként uniós pénzekből a településen élő elsöprő cigánytöbbség miatt valószínüleg ki kell alakítani -az uniós jogi harmonizáció függvényében- egy kisebbségi önkormányzatot, ami jelenleg nincs.
"
Ezt kicsit átfogalmaznám, félreérthető lett. Helyesen így akartam:
...hanem arról, hogy -egyébként nagyrészt uniós pénzekből, és nem az állam pénzén- a településen élő elsöprő cigánytöbbség miatt! valószínüleg ki kell majd alakítani -az uniós jogi harmonizáció függvényében- egy kisebbségi önkormányzatot, ami jelenleg nincs.
Szia! Nem tudom, melyik város, de hívd fel a helyi Jobbikot. Fót-Dunakeszi-Mogyoród környékén tudok segíteni.
A kutyádat amúgy elköltöztetném legalább átmenetileg valaki megbízható emberhez. Aztán lehet mondani, hogy megszökött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!