Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Cigány probléma. Mit lehetne...

Cigány probléma. Mit lehetne tenni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok nem is tudom hol kezdjem aludni sem tudok. A lényeg hogy vidéken élünk falun,és 1 hónapja a szomszédba költözött egy Ózdi cigány család és már az első héten probléma volt velük folyamatosan üvöltöznek ordít a cigány zene éjjel nappal szóltam is nekik de mintha a falnak mondanám ez mostanáig így megy de 4 napja már át is másznak a kerítésen a kölykök (14-20 évesek) és lopnak viszik a veteményt a kertből éjszaka szétszerelik a biciklit (hiába zártam be a melléképületről ellopták az ajtót is.Ebből elegem lett tegnapelőtt éjszakára kiengedtem a kutyámat a kennelből (gyönyörű német juhász) és tegnap este szintén átmászott 2 gyerek és az egyiket elég csúnyán megharapta a kezén a kutyám volt is vita belőle nekemált az egész családja (még nekik áll feljebb) kórházba került a srác összevarrták a kezét és 2 ujja lebénult. Erre már a rendőrség is kijött bezzeg mikor én hívtam le se sz@rtak és közölték velem hogy valószínűleg el kell altatni a kutyámat,Sőt a gyerek apja fel is jelentett. Most mit csináljak? komolyan az én kutyámat kell elaltatni mert védte a portát? folyamatosan ordítanak hogy megyünk a bíróságra meg kártérítést kérnek stb. Röviden ennyi,de cifrábbakat is mesélhetnék. szerintetek lehet komolyabb következménye hogy feljelentettek? esetleg van rá esély hogy tényleg elaltatják a kutyám? bocsi ha hosszú lett de így is csak röviden írtam.

2014. máj. 29. 01:16
1 2 3 4 5
 11/46 anonim válasza:
100%
Legjobb lesz ha költözöl is el Ózdról , ha ottani vagy mert az egy lepratelep.
2014. máj. 29. 08:02
 12/46 anonim ***** válasza:
79%

Gyerek ujja megbénult!

Hol harapta meg a kutya hogy a teljes motoros funkciót sikeresen kiiktatta?

2014. máj. 29. 08:12
 13/46 anonim ***** válasza:
87%
Nem csak ideghúr elszakításával (jelen esetben elharapásával) lehet megbénítani egy végtagot, az inakat is el lehet úgy szakítani, hogy műthetetlen legyen, és akkor bizony szintén nem mozgatja többet az érintett területet.
2014. máj. 29. 08:16
 14/46 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem is költözz el valahova, de ne Magyarországon belül, hanem akkor már külföldre. Én legalábbis ezt tenném.
2014. máj. 29. 08:27
 15/46 anonim ***** válasza:
66%

"A Tiszavasvári Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két 17 éves tiszadobi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalok 2014. május 26-án az esti órákban Tiszadob belterületén egy 55 éves, kerékpárral közlekedő helyi lakosra rátámadtak, lerántották a biciklijéről, majd értéktárgyakat keresve átkutatták a zsebeit.

Miután a kamaszok semmilyen értéket nem találtak, távoztak a helyszínről. A rendőrség a bejelentést követően megkezdte az adatgyűjtést és az ismeretlen elkövetők felkutatását. A nyomozók másnap fogták el a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két helyi lakost, akiket a rendőrkapitányságra előállítottak, bűnügyi őrizetbe vettek, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat."

Az elkövetők olyan szép bagariabarnák voltak, mint a bantuk. Tessék, alig 3 napja történt. Ennyit a cigány-magyar együttélésről.

2014. máj. 29. 08:33
 16/46 anonim ***** válasza:
69%

De a cigánylányok is űzik az ipart, ez meg tegnap volt:

"A Szegedi Rendőrkapitányságra 2014. január 21-én érkezett bejelentés arról, hogy négy diáklány bántalmazta társukat az iskola mellékhelyiségében. A nyomozás adatai szerint a 18 éves gyanúsított három 15 éves társával támadt a 16 éves sértettre, szidalmazták, hajánál fogva rángatták, és többször megütötték. A földre kerülő lányt megfenyegették, hogy megölik, amennyiben eljár a szája. A fenyegetés nyomatékaként a fejét a WC falába is beverték. A diák 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el.

A Szegedi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatta ki a támadókat, akik tettükre érdemi magyarázatot nem adtak.

A rendőrség a velük szemben folytatott nyomozást befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldte.

"

Mondjuk itt a sértett is cigány, kucmucinfón már fácsés képek is vannak róla kirakva. Szakadásig röhög rajtuk a sok nagymagyar :D

Ennyi, kérdező, nem vagy te egyedül. Ez egy ilyen ország. A BM szerintem direkt utasítja a zsernyákokat, hogy minden cigányügybe minél később avatkozzanak be, mert ezzel csak jól járhatnak. Mi meg szívhatjuk a fogunk. Meg szidhatjuk a cselekvésképtelen, béna rendőrséget.

2014. máj. 29. 08:40
 17/46 anonim ***** válasza:
85%

Szólj a Jobbik nemzet jogvédő szolgálatának.

Azok segítenek, ingyen elvileg.

Bár csodát nem fognak ígérni, de elmondják a lehetőségeidet, meg, hogy mit tudsz csinálni.

2014. máj. 29. 09:23
 18/46 Őszödi Ferenc ***** válasza:
73%
Csak egy gyors kérdés: ki volt téve a bejárati kapura, hogy: "Vigyázz, a kutya harap"?
2014. máj. 29. 10:33
 19/46 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem a rendőrség azt sérelmezi, hogy a kutya nem végzett jó munkát, hiszen még mindig tud 8 ujjal lopni.

Viccet félretéve: nem a fideszre kellett volna szavazni, mivel ők még 4 évig biztosan támogatni fogják a cigányokat. Nem tudsz ellenük semmit sem tenni. Ők a kisebbség, nekünk van igazuk ész kész. Ez Magyarország. költözz el, de azt remélem tudod, hogy senki sem fogja megvenni a házatokat és ha mondjuk 2 hétre elmennétek onnan, betörnének és mindent vinnének...

2014. máj. 29. 11:09
 20/46 anonim válasza:
77%
11:47-es. Az a hajó már elment
2014. máj. 29. 11:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!