Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Cigány probléma. Mit lehetne...

Cigány probléma. Mit lehetne tenni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok nem is tudom hol kezdjem aludni sem tudok. A lényeg hogy vidéken élünk falun,és 1 hónapja a szomszédba költözött egy Ózdi cigány család és már az első héten probléma volt velük folyamatosan üvöltöznek ordít a cigány zene éjjel nappal szóltam is nekik de mintha a falnak mondanám ez mostanáig így megy de 4 napja már át is másznak a kerítésen a kölykök (14-20 évesek) és lopnak viszik a veteményt a kertből éjszaka szétszerelik a biciklit (hiába zártam be a melléképületről ellopták az ajtót is.Ebből elegem lett tegnapelőtt éjszakára kiengedtem a kutyámat a kennelből (gyönyörű német juhász) és tegnap este szintén átmászott 2 gyerek és az egyiket elég csúnyán megharapta a kezén a kutyám volt is vita belőle nekemált az egész családja (még nekik áll feljebb) kórházba került a srác összevarrták a kezét és 2 ujja lebénult. Erre már a rendőrség is kijött bezzeg mikor én hívtam le se sz@rtak és közölték velem hogy valószínűleg el kell altatni a kutyámat,Sőt a gyerek apja fel is jelentett. Most mit csináljak? komolyan az én kutyámat kell elaltatni mert védte a portát? folyamatosan ordítanak hogy megyünk a bíróságra meg kártérítést kérnek stb. Röviden ennyi,de cifrábbakat is mesélhetnék. szerintetek lehet komolyabb következménye hogy feljelentettek? esetleg van rá esély hogy tényleg elaltatják a kutyám? bocsi ha hosszú lett de így is csak röviden írtam.

2014. máj. 29. 01:16
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
93%

Az hajó lehet elment, de mindig van alternatíva.

Kicsit gondolkodni kellene.

Ezekben a volt szoci országokban probléma van ennek a kisebbségnek a jelentős részével.

Akár később polgárháború is kitörhet ebből a konfliktusból.

Emiatt az ENSZ-nek létre kellene hoznia egy cigány államot valahol.

A zsidók is kaptak saját országot, a cigányoknak is járna egy.

Ezzel sok bosszúságtól, vértől meglehetne kímélni a kelet-európaiakat meg a cigányokat is.

2014. máj. 29. 12:06
 22/46 A kérdező kommentje:
Nem Ózdon lakom,hanem Ózdról jöttek ide,a gond az hogy nagyon sokan vannak a kapu előtt bandáznak állandóan,de az utcában lakó emberek sem mernek kiállni mellettem mert félnek (nagy része idős ember) pedig tőlük is folyamatosan lopnak . Kutya harap tábla van a kapun, az a baj hogy az itteni rendőrök is félnek úgy mennek az utcán mint a kis királyok mikor jönnek a cigányok meg lapítanak mint .... a fűbe. gondoltam hogy veszek gázpisztolyt de akkor is én lennék a hibás hogy rálőttem a saját portámon.
2014. máj. 29. 14:09
 23/46 Őszödi Ferenc ***** válasza:
100%

Na de kérdező, kint volt a kutya harap tábla, valaki ennek ellenére bemászott, és lám, megharapta a kutya. Már ha tényleg így történt.

Ne haragudj, de nincs olyan hatóság, amely téged hozna ki hibásnak, vagy a kutyát. Szóval szedd össze magad.

2014. máj. 29. 14:13
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem altathatják el.

Azonban én azokat a cigányokat elaltatnám. Ha a kutyákat lehet, őket is.

2014. máj. 29. 15:21
 25/46 anonim ***** válasza:
16%
cigányként még veszélyesebb a cigányok támadása
2014. máj. 29. 17:12
 26/46 anonim ***** válasza:
9%

"Viccet félretéve: nem a fideszre kellett volna szavazni, mivel ők még 4 évig biztosan támogatni fogják a cigányokat. "

Kár, hogy hazudsz. A fidesz nem támogatja a cigányokat, aki ész nélkül segélyt oszt, az az mszp.

Olyan párt meg, -amit ti néhányan akartok- sose lesz, ami leöldösi a cigányokat. Ez képtelenség, sose fog megtörténni. Rég nem abban a korszakban élünk.

2014. máj. 29. 19:46
 27/46 anonim ***** válasza:
75%

"Kár, hogy hazudsz. A fidesz nem támogatja a cigányokat, aki ész nélkül segélyt oszt, az az mszp. "

Te is hazudsz mellesleg.

Az a sok putrifelújítás vajon mi?

Épp eleget költ rájuk a Fidesz is.

Ha én lelakom a házamat, akkor nekem sem renoválja az állam.A cigányoknak miért renoválja?

2014. máj. 29. 19:55
 28/46 anonim ***** válasza:
50%

28as: a Fidesz nem támogatja a cigányokat? :D:D:D:

[link]

Itt nézd meg Pálmajor-t pl, csak cigány lakik ott és 100%a a Fideszre szavazott.

Nézd meg Tornanádaskát, csupa cigány: 133ból 122 fideszesek.

Atya ég ilyet írni, hogy a cigányok nem fideszesek... :D Ez annyira röhejes volt, mintha azt írnád, hogy a magyaroknak annyi joguk van, mint a cigányoknak... :D :'(

2014. máj. 29. 20:49
 29/46 anonim ***** válasza:
19%

"Te is hazudsz mellesleg.

Az a sok putrifelújítás vajon mi?"

Én eggyel sem találkoztam, de hajrá, linkeld be a forrást. Hol, és mikor újított fel putrit a fidesz közpénzből? Hajrá, jöhet a forrás.

2014. máj. 29. 22:04
 30/46 anonim ***** válasza:
89%

32.

Győrben Újváros alias cigánynegyed felújítása:

[link]

Győrben a polgármester is Fideszes.

Szombathely:

[link]

Vannak még ám.

Akkor ki is hazudozik?

2014. máj. 29. 22:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!