Cigány probléma. Mit lehetne tenni? (többi lent)
Az hajó lehet elment, de mindig van alternatíva.
Kicsit gondolkodni kellene.
Ezekben a volt szoci országokban probléma van ennek a kisebbségnek a jelentős részével.
Akár később polgárháború is kitörhet ebből a konfliktusból.
Emiatt az ENSZ-nek létre kellene hoznia egy cigány államot valahol.
A zsidók is kaptak saját országot, a cigányoknak is járna egy.
Ezzel sok bosszúságtól, vértől meglehetne kímélni a kelet-európaiakat meg a cigányokat is.
Na de kérdező, kint volt a kutya harap tábla, valaki ennek ellenére bemászott, és lám, megharapta a kutya. Már ha tényleg így történt.
Ne haragudj, de nincs olyan hatóság, amely téged hozna ki hibásnak, vagy a kutyát. Szóval szedd össze magad.
Nem altathatják el.
Azonban én azokat a cigányokat elaltatnám. Ha a kutyákat lehet, őket is.
"Viccet félretéve: nem a fideszre kellett volna szavazni, mivel ők még 4 évig biztosan támogatni fogják a cigányokat. "
Kár, hogy hazudsz. A fidesz nem támogatja a cigányokat, aki ész nélkül segélyt oszt, az az mszp.
Olyan párt meg, -amit ti néhányan akartok- sose lesz, ami leöldösi a cigányokat. Ez képtelenség, sose fog megtörténni. Rég nem abban a korszakban élünk.
"Kár, hogy hazudsz. A fidesz nem támogatja a cigányokat, aki ész nélkül segélyt oszt, az az mszp. "
Te is hazudsz mellesleg.
Az a sok putrifelújítás vajon mi?
Épp eleget költ rájuk a Fidesz is.
Ha én lelakom a házamat, akkor nekem sem renoválja az állam.A cigányoknak miért renoválja?
28as: a Fidesz nem támogatja a cigányokat? :D:D:D:
Itt nézd meg Pálmajor-t pl, csak cigány lakik ott és 100%a a Fideszre szavazott.
Nézd meg Tornanádaskát, csupa cigány: 133ból 122 fideszesek.
Atya ég ilyet írni, hogy a cigányok nem fideszesek... :D Ez annyira röhejes volt, mintha azt írnád, hogy a magyaroknak annyi joguk van, mint a cigányoknak... :D :'(
"Te is hazudsz mellesleg.
Az a sok putrifelújítás vajon mi?"
Én eggyel sem találkoztam, de hajrá, linkeld be a forrást. Hol, és mikor újított fel putrit a fidesz közpénzből? Hajrá, jöhet a forrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!