Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha idén légpuskával seggbe...

Ha idén légpuskával seggbe lövöm a gyümölcsöst évek óta fosztogató cigánygyerekeket, engem ítélnek el? Te mit tennél?

Figyelt kérdés

Volt már hogy szerszámokkal jöttek lopni és azt lobogtatták a nagyszüleim felé, mielőtt elszaladtak a lebukás után. Szóval fegyver is van náluk, csoportosan vannak és úgy hatolnak be magánterületre lopni.

Vagy még arra gondoltam, hogy felállítok valamilyen csapdát, amibe mondjuk beleesne az egyik, vagy beleszorulna valamibe, de nem esne baja. Aztán pár pofon után hívnám a rendőröket.

Én 19 éves vagyok, a cigányok 15-16 évesek. Hogy lehetne hatékonyan védekezni ellenük? A nagyszüleim gyümölcsösét minden évben leszüretelik.

Még arra gondoltam, hogy mérget kellene fecskendezni (nem halálost) egyszer a gyümölcsökbe (mint ahogy a borba az a gazda) és vigyék csak.

Tehát a másik kérdés:

Milyen módszerrel lehetne őket örökre leszoktatni a lopdosásról?

TE MIT TENNÉL?

2014. márc. 17. 13:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Most komolyan! Az, hogy az istenbe jön ide, hogy cigányok a tolvajok? Nem mind1? Ne legyünk már rasszista barmok.... Amúgy, ne akard megölni őket. Arra nem gondoltál még, hogy kiraksz egy kamerát és a felvételt meg mutatod a rendőrségnek? 0_o"

Vagy tényleg vegyél dobermannt, vagy valami kutyát és az elijeszti a GYEREKEKET anélkűl, hogy bárkinek baja esne.

UI: És ha bármelyik évben is JELENTŐSEN növekednek a faji megkülönböztetések miatt elkövetett, másrészről INDOKOLATLAN gyílkosságok a számomra megbízható statisztikák alapján, akkor esküszöm, hogy én M4A4-el fogok vadászni a skinhead állatokra és nem légpuskával....

31/szőke, kékszemü MAGYAR férfi

2014. márc. 20. 00:06
 22/25 anonim ***** válasza:
Én meg m4a1-s meg usp-s nevezetu fegyverekkel, counter strike forever!:D
2014. márc. 20. 03:06
 23/25 A kérdező kommentje:

21:

Faji alapú indokolatlan gyilkosság? De hát most is rengeteg ilyen van. A cigány származású bűnözők megölik a magyar származású áldozatokat. Számos és számtalan olyan eset van, amikor a cigányok úgy támadtak, hogy "most megölünk, magyar". "Öljük meg a köcsög magyart.", stb. Tehát ez nem érv. A cigányok miért nem egymást fosztogatják, rabolják, verik, ölik nagy többségben? Miért a magyarokat?

Ezt nem értem nálad: Az miért nem számít faji alapú, rasszista támadásnak ha egy cigány öl meg egy magyart? De ha magyar öl cigányt, az mindjárt rasszista. A cigány egyértelműen nem a bőrszín miatt öl, a magyar meg egyértelműen a bőrszín miatt?

Azt gondolom te valami olyan, kisebbségbe tartozó kulturális közegből jössz, ahol nagyon kevés a bűnözés (jó, gazdag helyen élsz, stb.) és nem látod azt, amit mondjuk egy Baranyában, vagy észak-kelet Magyarországon élő ember, hogy 10-ből 9 erőszakos vagy vagyonelleni bűncselekményt cigány követ el. Engem egyszer próbáltak kirabolni az életben és képzeld, azt egy magyar próbálta meg (szőke haj, világos bőr, stb.). De ettől még látom mi a valóság. Az meg az, hogy ezt a barátomat cigányok verték meg, azt az ismerőst egy cigány rabolta ki, a gyümölcsöst cigányok fosztogatják, stb. 10-ből 9 esetben.

Ja és azt se felejtsük hogy én nem kiírtani akarom a cigányokat, vagy koncentrációs táborba vinni őket, csak a jogot, hogy azt mondhassam, "a cigány k.-va anyját", amit te nem engednél.

Nem tudom találkoztál-e már ezzel a képpel, de a hozzászólásod alapján ez a karikatúra rád is illik:

[link]

Egyébként meg itt egy cikk arról, hogy bármennyire is próbálnak minket kulturálisan befolyásolni, hogy nem számít a másik ember bőrszíne, vagy neme, itt egy felmérés arról, hogy a legelső dolog amit mindenki észrevesz egy másik emberen, az ez a két tulajdonsága. Genetikailag belénk van kódolva, hogy ezeket vegyük észre először minden emberen.

[link]

2014. márc. 20. 08:26
 24/25 A kérdező kommentje:

A gyerekek szó kiemelése is érdekes. Most akkor a gyerekek korán érnek, vagy sem? Mert szerintem az utóbbi néhány évszázadban elképesztően előre tolódott a fiatalok érésének folyamata. A 16. században például rengeteg embernél a másodlagos nemi jegyek kifejlődése 18-20 éves korban történt. Ez fokozatosan csökkent és ma már 12-14 éves korban lezajlik a fiatalok kamaszodási folyamata. Nem akkora a különbség egy 15 és egy 20 éves között, mint egy egy 10 és 15 éves között.

Svájcban csinálják jól. Nincs büntethetőségi korhatár. Semmilyen enyhítés vagy semmi más sem jár a fiatal bűnözőknek. (Figyelem: Nem Észak-Korea, nem Oroszország, nem Uganda. Svájc.)

És várj: Én is tudom hogy hosszú távon a fiatalkorú bűnözést nem a büntetések súlyosbításával, meg ilyenekkel kell megoldani, hanem például a társadalmi problémák megoldásával, meg úgy általában azzal hogy egy gyerek se kényszerüljön bűnözésre és egy gyerek se olyan közegben nőjön fel, ahol bűnöző életmódot tanul el valakitől. De rövid távon, a helyzet MOST, AZONNAL történő megoldásához a büntetőjognak kell fellépnie az áldozatok érdekében. A már bűnözőnek nevelt emberrel most kell kezdeni valamit, aki most fosztogat, rabol, ver, gyilkol. Most. Nem 10 év múlva, amikorra megoldódnak a társadalmi problémák.

Szóval szerintem ki kellene balanszírozni azokat, amiket egyik oldalról a szélsőségesen liberálisok mondanak ("jáj, gyerekek, ezért ne báncsuk őket") és amit a szélsőségesen konzervatívok mondanak ("börtönbe mindenkivel"). És az arany középutat választani, amit egy bekezdéssel fentebb vázoltam. Rövid távon rendet a büntetőjog alkalmazásával, hosszabb távon viszont a társadalmi problémák megoldása kell a hosszú távú kezelésre.

2014. márc. 20. 08:32
 25/25 anonim ***** válasza:

Kedves 21-es! "Most komolyan! Az, hogy az istenbe jön ide, hogy cigányok a tolvajok?" Igazad van, ezt bárki sejthette, felesleges leírni

"Amúgy, ne akard megölni őket. Arra nem gondoltál még, hogy kiraksz egy kamerát és a felvételt meg mutatod a rendőrségnek? 0_o" Tudod mit csinál a rendőrség? Ló**szt se ...

"Vagy tényleg vegyél dobermannt, vagy valami kutyát és az elijeszti a GYEREKEKET anélkűl, hogy bárkinek baja esne. "

Hát az ehhez hasonlókat http://www.youtube.com/watch?v=vK9lDS52fhc nem hogy gyerekek, de még az állatok közé se sorolnám.

"UI: És ha bármelyik évben is JELENTŐSEN növekednek a faji megkülönböztetések miatt elkövetett, másrészről INDOKOLATLAN gyílkosságok a számomra megbízható statisztikák alapján, akkor esküszöm, hogy én M4A4-el fogok vadászni a skinhead állatokra és nem légpuskával....

31/szőke, kékszemü MAGYAR férfi" Ja valószínű,hogy tényleg megtörténne ... Egyébként meg ha ennyire elvakul vagy akkor költözz le egy hónapra a sorra ... sírva fogsz menekülni

2014. márc. 21. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!