Ha idén légpuskával seggbe lövöm a gyümölcsöst évek óta fosztogató cigánygyerekeket, engem ítélnek el? Te mit tennél?
Volt már hogy szerszámokkal jöttek lopni és azt lobogtatták a nagyszüleim felé, mielőtt elszaladtak a lebukás után. Szóval fegyver is van náluk, csoportosan vannak és úgy hatolnak be magánterületre lopni.
Vagy még arra gondoltam, hogy felállítok valamilyen csapdát, amibe mondjuk beleesne az egyik, vagy beleszorulna valamibe, de nem esne baja. Aztán pár pofon után hívnám a rendőröket.
Én 19 éves vagyok, a cigányok 15-16 évesek. Hogy lehetne hatékonyan védekezni ellenük? A nagyszüleim gyümölcsösét minden évben leszüretelik.
Még arra gondoltam, hogy mérget kellene fecskendezni (nem halálost) egyszer a gyümölcsökbe (mint ahogy a borba az a gazda) és vigyék csak.
Tehát a másik kérdés:
Milyen módszerrel lehetne őket örökre leszoktatni a lopdosásról?
TE MIT TENNÉL?
Le kell veretni mésszel!
Azt hiszik a gyökerek, hogy le van permetezve!
Szerintem erősen túldimenzionálod ezeket a dolgokat.
Rendbe szedhetnéd magadat és abbahagyhatnád ezt a sok baromságot.
1. Nincs szükséged fegyverre.
2. Ne vádolj népcsoportokat, és ne legyél rasszista állat.
3. Ne akarj mást bántani, ne akard más vesztét, sérülését.
4. Tartsd be a magyar törvényeket.
5. ... maradj csendben.
Ezért Te ütnéd meg a bokádat. Ne lövöldözz!
Vannak "egyéb módszerek" is a tolvajok távol tartására ill. móresre tanítására. Némelyik kimondottan durva, és hatásos.
Legyen fantáziád.
5:
Te mit tennél? Akik olyanokat mondanak mint te, csak erről az egyről kérdezem. A tanyavilág és a falu határa, egy-két körzeti megbízott 50 km-es körzetben. Biztos képes vagy más emberek helyébe képzelni magad, csak mert még nem voltál egy adott szituációban és megmondani, hogy te mit tennél.
http://www.youtube.com/watch?v=Bct_zPqQxZ4
Fizetni egy két rendőrnek hogy álljanak lesben. Pl magánnyomozók. Aztán szépen lesittelni mindet. Vagy mehetnek nevelő intézetbe is. Ott is nagyon szép élet vár rájuk. Szüleiket is természetes felelősségre vonják.
Nem ismerem a védendő területet, nem jártam ott, nem mértem fel a terepet, nem tudom, mik az elsődleges védelmi vonal hiányosságai, és mik a porta természetes adottságai.
Konkrét tanácsot emiatt sajnos nem tudok adni.
De ne lövöldözz, mert azért téged vesznek elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!