Ilyen csendháborítás ellen tehetek valamit?
1, Nem abban kértem segítséget, hogy beszólj.
2, Egy mezőgazdasági gép sem a háznál áll szóval senkit nem ver fel álmából.
3, Nekem nem a gördeszkapályával van problémám, hanem az ordítozással, a sörösüvegek csapkodásával és az egyéb ilyen tevékenységekkel.
"1, Nem abban kértem segítséget, hogy beszólj.
2, Egy mezőgazdasági gép sem a háznál áll szóval senkit nem ver fel álmából.
3, Nekem nem a gördeszkapályával van problémám, hanem az ordítozással, a sörösüvegek csapkodásával és az egyéb ilyen tevékenységekkel."
Egy példát írtam, amin keresztül megérthetted volna, hogy egy településen az együttélés csak kölcsönös toleranciával működik. Látványosan nem ment át... Tudod mit? Főlj meg a levedben! Az ilyen hozzád hasonló kihanemém emberek úgy sem értenek másból.
1 hónapja tolerálom, ha napi szinten csak 1-2 óra lenne akkor azt mondom, hogy jólvan addig elmegyek csinálok mást.
Sajnos ez nem napi 1-2 óra hanem egész délután. Én abban kértem segítséget, hogy van-e valami jogszabály vagy szabály ami által legalább egy zajfogó falat vagy valamit építenének .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!