Botond48 kérdése:
Csendháborítás ellen szeretnék venni engedélyt, hol lehet venni, mennyibe kerül az engedély? Bulit rendeznék Solymáron! VÁROM A VÁLASZOKAT!
Figyelt kérdés
Solymáron lenne kint egy 2 napos buli és este bömbölne a zene, szeretnék engedélyt venni, hol lehet ezt megtenni ( önkormányzat )és mennyibe kerülne az engedély?2013. júl. 30. 11:09
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de mennyibe kerül?
2013. júl. 30. 14:33
3/7 anonim válasza:
Gőzöm sincs.
2083 Solymár, József Attila utca 1.
Központi telefonszám: 06-26-560-600
Hívd már fel őket!
4/7 A kérdező kommentje:
Ez az ottani, önkormányzat?
Ha itt budapesten kérek engedélyt a buli Solymári tartásra,az nem jó?
2013. júl. 30. 16:01
5/7 anonim válasza:
Nem. Milyen alapon dönthetne Budapest egy közigazgatási határán kívül tartandó rendezvényről.
És ha van eszük, a helyi lakók érdekét képviselik veled szemben, és nem adják meg. Ebben az esetben a "csak" is elegendő indok.
Amúgy csendháborítás ellen nem engedély kell, hanem légpuska. Elég elintézni pár hangfalat, és vége a bulinak....
6/7 anonim válasza:
Szerintem ez rendezvénytartási engedély féleség inkább. Amúgy első körben szerintem a szomszédokat kell körbeudvarolni jó előre, hogy bocsi, hangosak leszünk. Ha tudják, hogy egyszeri és fix hogy meddig tart, megértőbbek az emberek.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 31. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!