Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Haladó gitárosok! Mit lehet...

Haladó gitárosok! Mit lehet tenni a zaj ellen?

Figyelt kérdés

Elektromos gitáron (Cort CR100) játszom egy Cort MX30R típusú kombón. mit lehet az ellen tenni, hogy torzítás mellett, ha csak simán letompítom a húrokat (tehát a hangerő potik nincsenek elzárva), ne hallja zúgást? Oké, tudom van valamennyi zaja minden gitárnak meg kombónak, de azt honnan tudom hogy ez normális-e?

2 dologban zavar ez: ha csak pötyögök magas húrokon (pl SOAD Sugar-ban a pötyögös riff) akkor bezavar (bár ha tompítom kézzel a mély húrokat akkor már elviselhető, ez gondolom gyakorlás kérdése csak)

2: Ha pl egy Rammstein féle Sonne-t játszok, ott ugye ha letompítom a húroknak csöndbe kéne maradniuk potik érintése nélkül. Vagy az másnál is így van csak használ zajszürő pedált/stúdió-ba leveszik a zúgást?

(kevesebb mint 1 éve gitározom, 2-3 hónapja elektromoson)

2013. júl. 7. 19:53
 1/1 A kérdező kommentje:
Ajaj...alighanem megtaláltam a problémát..túl közel (1 méterre) vagyok az erősítőtől, és búg..most rakhatom át, és mindig mikor állítgatnom kell majd oda kell menni..ez az én esetemben annyit jelent hogy állandóan befogom verni az asztalba szegény gitár fejét...hajaj valamit tenni kell..
2013. júl. 7. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!