Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok! Gitárt akarok...

Gitárosok! Gitárt akarok venni! Milyet kéne? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Kezdő elektromos gitárt szeretnék vásárolni. Ez előtt már 3 évig játszottam akusztikuson.

Ez: [link]

Vagy ez: [link] legyen?

A powerstate termékeknek jó az ár/érték aránya?

A válaszokat előre is köszönöm! :D

Minden értelmes válaszért zöld pacsi

Ui: A "vegyél Gibsont, Ez sz@r" és társai kommentek piros pacsi.

2013. jún. 17. 09:37
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

Szerintem a Cort Ts 100- megfelelő lenne, erősítőt pedig használtan vegyél. Így lesz egy gitárod, amivel jó tanulni, de a későbbiekben is megfelelő lesz, és lesz egy jó erősítőd, ami igaz, hogy használt, de valószínűleg semmi baja - elvégre kipróbálhatóak megvétel előtt -, és még spórolsz is rajta.

2013. jún. 17. 09:51
 2/30 A kérdező kommentje:

Hát nemtudom. Én inkább újonnan venném és a powerstateról.

Arra tudnál válaszolni, hogy a kettő közül melyik jobb?

Amúgy köszönöm a választ, repül a zöld! :D

2013. jún. 17. 09:57
 3/30 A kérdező kommentje:
HA még jönne komment, annak örülnék :DD
2013. jún. 17. 10:11
 4/30 anonim ***** válasza:
83%

Már jött rá válasz, íme: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__3113847-mily..

És sajnos én is ezt tudom megerősíteni. Ha "jó dolgok" lennének így csomagban, biztosan nem ennyibe kerülne.

Az a gitár, amit javasoltam, jó tanulásra, de később is megállja a helyét. Vagyis 2-3 évig biztosan ki fog szolgálni.

Ezek a packok tényleg max tanulásra "jók", viszont miért adnál ki ennyi pénzt ilyen cucrca, ha vehetsz sokkal jobbat is, és alig kerülne többe.

2013. jún. 17. 10:25
 5/30 A kérdező kommentje:
Meg van szabva a keretem sajnos.
2013. jún. 17. 10:41
 6/30 anonim ***** válasza:
92%

A kábel, heveder, pengetők, stb. filléres cuccok, ha külön veszed. Hangolóból van egy csomó a neten, sőt pld. a Guitar Rig is tartalmaz hangolót. Talán a kombó, ami kellhet, de azt is tudod nélkülözni egy darabig. Én pld. a hangkártyára kötve használom a gitárt évek óta.

A gitáron tényleg nagyon sok múlik, inkább arra költsd ezt az összeget.

2013. jún. 17. 10:48
 7/30 anonim ***** válasza:

Lehet pár ezerrel túlléped a keretedet:

[link]

[link]

2013. jún. 17. 10:49
 8/30 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy itthon csak közös gép van, és így alig tudnék játszani. És kombó nélkül csak cincog az egész.

Szerintem azért nem rossz gitárok.

2013. jún. 17. 10:50
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

igazad van ezek nem rosszak hanem siralmasak....

a powerstate-t gitárokat még kezdőknek se ajánlom

inkább hallgass a többire és vagy gyűjtsél még vagy inkább előbb csak gitárt vegyél egy ilyen pocsék gitár könnyen elveszi a kedved a gitározástól..

2013. jún. 17. 12:34
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötekedni szeretnék, hanem tanácsot adni. Lehet lepontozni is, ha nem tetszik, de igazuk van azoknak, akik sz@rozzák a powerstate-es cuccokat, sajnos többségük az is. Megértem, hogy korlátozottak a rendelkezésre álló anyagiak, de ezek akkor sem ütik meg azt a szintet, amivel foglalkozni érdemes. Gitárt tudom javasolni a Squier Bullet Stratot vagy Affinity Stratot, illetve a Cort g200-ast, azok sokkal jobbak, és használtan max 30e-ért még a drágább Affinity-t is megkapod, a Bulletet vagy a G200-ast még akár 20-25e-ért is. Még ha 28-30e-t költessz a gitárra, akkor is marad a keretből egy gyakorlóerősítőre, 10-15e-ből már lehetne venni egy normálisat. És így lenne egy használható kezdőcuccod, nem pedig ilyen alja, úgy hogy nem költessz rá többet.
2013. jún. 17. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!