Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok! Gitárt akarok...

Gitárosok! Gitárt akarok venni! Milyet kéne? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Kezdő elektromos gitárt szeretnék vásárolni. Ez előtt már 3 évig játszottam akusztikuson.

Ez: [link]

Vagy ez: [link] legyen?

A powerstate termékeknek jó az ár/érték aránya?

A válaszokat előre is köszönöm! :D

Minden értelmes válaszért zöld pacsi

Ui: A "vegyél Gibsont, Ez sz@r" és társai kommentek piros pacsi.

2013. jún. 17. 09:37
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

nem ragaszkodok a powerstatehez csak ezt az oldalt ismerem xD

és nemtudom a használt koffer se ugyan olyan xD

2013. jún. 18. 07:45
 22/30 A kérdező kommentje:
A Squier Bullet Strat v. Cort G-110 BKS legyen? az csak 2000ft-al drágább
2013. jún. 18. 09:22
 23/30 anonim ***** válasza:
Elmész és kipróbálod. Én mindkettőn játszottam már.. hát mit mondjak egyik sem nagy élmény. Max annyi, hogy viszonylag kényelmes a nyakuk. A két gitár közel azonos kategória, kezdő szint és kedves előző válaszoló: lehet, hogy nincs pénze jobb gitárra, de úgy őszíntén.. kezdő elektromosnak miért kéne Gibson, vagy valami 2-3százezres cucc?
2013. jún. 18. 11:37
 24/30 A kérdező kommentje:
GuitarGuy! köszönöm a választ! :D ment a pacsi :)
2013. jún. 18. 13:07
 25/30 anonim ***** válasza:

Ne vegyél csomagot. Jót akarunk, hidd el :)

Ibanez, Cort, Epiphone, Ltd, Fender Squier, Yamaha mind megtalálható használtan 30 ezer körül. Ez alatt nem érdemes gitárt venni, hacsak nincs irdatlan szerencséd. És nem kell félni a használt cuccoktól, nincs azoknak semmi bajuk, sőt, be is vannak már játszva.

Itt van pl egy szép Ibanez:

[link]

Itt egy Fender Strat 25-ért (ezt nem értem, magyarázza el valaki lécci): [link]

Itt egy szép Cort: [link]

Erősítőnek meg itt egy Orange Crush 15R (20-ért):

[link]

(nekem Roland Micro Cube 2w van, teljesen jó, csak nem találok hirtelen használtan...)

Sajnos ezt az 50-et kb. rá kell szánni, anélkül nem fog menni egy tisztességes cucc...

2013. jún. 18. 14:28
 26/30 anonim ***** válasza:
Az a "Fender Strat" nyilvánvalóan hamisítvány. Elég sok ilyen kínai vacak van már, minden jobb hírű, ismert gitárt hamisítanak már.
2013. jún. 18. 14:43
 27/30 A kérdező kommentje:

Gondolkoztam és inkább tovább várok és gyűjtök 60 ezret csak erősítőre gitárra kábelre pengetőre így összesen 5-6 ezer elmegy a kis cuccokra és a többi kitár + kombó

am a gitár egy squier bullet strat hss bsb lesz, fentvan hangszerdiszkonton

2013. jún. 18. 15:10
 28/30 A kérdező kommentje:
www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__4481024-kedves-aktiv-gitar-remekem-latod-ezt-a-kerdest-
2013. jún. 18. 15:17
 29/30 A kérdező kommentje:
most ott tartok, h 66 ezret gyűjtök 50k gitárra 16 kombóra, ebben a PONTOS v -pár ezres kategóriában mit ajánlotok?
2013. jún. 19. 20:11
 30/30 A kérdező kommentje:

ezeket néztem most: www.hangszerdiszkont.hu/hu/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=7182&category_id=1

www.hangszerdiszkont.hu/hu/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4426&category_id=1

www.hangszerdiszkont.hu/hu/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5681&category_id=1

www.hangszerdiszkont.hu/hu/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4753&category_id=1

alábbiak közül melyik a LEGJOBB?

2013. jún. 19. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!