Gitárosok! Gitárt akarok venni! Milyet kéne? (Többi lent)
Kezdő elektromos gitárt szeretnék vásárolni. Ez előtt már 3 évig játszottam akusztikuson.
Ez: [link]
Vagy ez: [link] legyen?
A powerstate termékeknek jó az ár/érték aránya?
A válaszokat előre is köszönöm! :D
Minden értelmes válaszért zöld pacsi
Ui: A "vegyél Gibsont, Ez sz@r" és társai kommentek piros pacsi.
nem ragaszkodok a powerstatehez csak ezt az oldalt ismerem xD
és nemtudom a használt koffer se ugyan olyan xD
Ne vegyél csomagot. Jót akarunk, hidd el :)
Ibanez, Cort, Epiphone, Ltd, Fender Squier, Yamaha mind megtalálható használtan 30 ezer körül. Ez alatt nem érdemes gitárt venni, hacsak nincs irdatlan szerencséd. És nem kell félni a használt cuccoktól, nincs azoknak semmi bajuk, sőt, be is vannak már játszva.
Itt van pl egy szép Ibanez:
Itt egy Fender Strat 25-ért (ezt nem értem, magyarázza el valaki lécci): [link]
Itt egy szép Cort: [link]
Erősítőnek meg itt egy Orange Crush 15R (20-ért):
(nekem Roland Micro Cube 2w van, teljesen jó, csak nem találok hirtelen használtan...)
Sajnos ezt az 50-et kb. rá kell szánni, anélkül nem fog menni egy tisztességes cucc...
Gondolkoztam és inkább tovább várok és gyűjtök 60 ezret csak erősítőre gitárra kábelre pengetőre így összesen 5-6 ezer elmegy a kis cuccokra és a többi kitár + kombó
am a gitár egy squier bullet strat hss bsb lesz, fentvan hangszerdiszkonton
ezeket néztem most: www.hangszerdiszkont.hu/hu/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=7182&category_id=1
www.hangszerdiszkont.hu/hu/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4426&category_id=1
www.hangszerdiszkont.hu/hu/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5681&category_id=1
www.hangszerdiszkont.hu/hu/shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4753&category_id=1
alábbiak közül melyik a LEGJOBB?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!