Gitárosok, a gitározás tényleg ennyire erősíti a jobb alkart?
Figyelt kérdés
4 éve gitározok és a jobb alkarom sokkal izmosabb,vastagabb a másik alkaromnál. :D2013. jún. 26. 10:16
1/9 anonim válasza:
Heló!
Lehetséges, de meg merem kockáztatni, hogy nem vagy valami edzett, és ezért látható ez a változás.
2/9 anonim válasza:
hát, ha a gitározás miatt vastagodott meg annyira, akkor valamit rosszul csinálsz :D egyébként szerintem csak azért vastagabb, mert azt gyakrabban használod. nekemis jóval vastagabb a jobb, de biztos vagyok benne hogy nem a gitározás miatt, mivel ott nincs úgy megeröltetve (jobb esetben), hogy nőjön az izom
3/9 anonim válasza:
Nem kéne annyit recskázni ;)
Amúgy gitározástól inkább a bal kar erősödik ahogy fogod le a húrokat, nem a pengető kéz.
4/9 A kérdező kommentje:
:) Am biztos nem attól van akkor, de azért furcsa :)
2013. jún. 26. 20:29
5/9 anonim válasza:
Akkor te valószínű a szoba közepén állva lengeted a kezed be feszítve xĐ Nem hinném hogy attól erősödik alapból csuklóból pengetünk :)
6/9 A kérdező kommentje:
Igen amúgy értem :)
Am nem nagy a különbség,lehet hogy csak szimplan erõsebb a jobb karom :)
2013. jún. 27. 22:52
7/9 anonim válasza:
Érdekes. Nekem inkább a bal alkarom feszül meg gitározás közben, de ettől sem lett vastagabb.
8/9 anonim válasza:
Elkéne egy barátnő, nemde? :D
(ne vedd rossz néven, poénnak szánom :) )
9/9 19gal_balazs97 válasza:
Kevesebbet kéne masztiznod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!