Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Toledo vagy Stagg gitár lenne...

Toledo vagy Stagg gitár lenne jobb?

Figyelt kérdés
Otthoni tanulásra kéne.Ez lenne az első gitárom! Melyik a jobb márka? 13/L

2013. márc. 13. 16:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
A Stagg márkának otthon van több minőségi kategóriája, kezdő szinten gyanítom, hogy mindkettőből ugyanazt a minőséget fogod megkapni. Sajnos nem játszottam egyiken sem, ezért csak azt tudom tanácsolni, hogy kérd meg egy hozzáértő barátodat vagy ismerősödet, hogy kísérjen el kipróbálni őket.
2013. márc. 14. 12:04
 2/18 A kérdező kommentje:
oké, köszii! :)
2013. márc. 14. 13:47
 3/18 anonim ***** válasza:
Stagg,de nejlon v fém huros gitárt akarsz ha magadnak tanulsz akkor sztm fém hurt vegyél mert azzal több olyan számot eltudsz játszani amit szerethetsz. De még a cort a jó márka. Nekem Fender,Cort és egy Msám van Az mesa vol 16e szerintem az is jó meg régen volt stagg ugy hogy ezek közül válasz. Mien árban lenne amugy. És nejlon vagy fém húros. Én ha akarod szívesen segítek. 12/F
2013. márc. 14. 14:06
 4/18 A kérdező kommentje:
15 ezer körül és nylon húrosat! :) Köszi a választ! :D
2013. márc. 14. 16:33
 5/18 anonim ***** válasza:
Egyik sem. 30 alatt nincsen értelmes akusztikus gitár. Valamilyen olcsóbb Fender vagy Cort akusztikust javaslok, azok már normális hangszerek. Ha valamilyen vacak hangszert veszel, amin nehéz játszani, annak jó esélye van, hogy egy életre elveszi a kedved a gitártól. 16/f
2013. márc. 14. 17:10
 6/18 anonim ***** válasza:
Hát előzőnek igaza van meg nem is. Mert gondolom úgy vagy ahogy én voltam hogy nem kaphatsz 15 v 20 felet gitárt. Hát igen minek is ha lehet rá hagyod. Viszont a rossz hangszer elveheti a kedved.Az a kérdés h mennyi lelkesedésed van a dologhoz hisz én is 7000 ft "gitáral" kezdtem és tudtam h szar de érdekelt a dolog és vettem jobbat és most már 4 gitárom volt még meg van 3 és tapasztalom h azért a stagg és Msa is jó ,de nem tartós nagyon kell rá vigyázni és ha pl reggel gitározol 2 órát akkor utána ujra kell hangolni és az a gitár aminél nincs ez a gond az 40e től kezdődik. Toledoval csak egyszer játszotam egy kereskedésben nem jó gitár!!! Ebben az árban tudok pár jó hangszert ami 2-3 évig jó lesz utánna ugyis fel fejlődsz és ujat veszel valószínű. Írj üzenetet ha akarod és akkor küldök pár linket jó gitárokról.
2013. márc. 14. 17:54
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem akarok olyan magas áron kezdeni...Csak próbálgatni meg ilyenek...És nincs különösebb célom vele csak hobbiból! :) Köszi a választ!
2013. márc. 14. 17:54
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
hatos, hogy te milyen összefüggéstelenül írsz, és mekkora hülyeségeket :D
2013. márc. 14. 18:06
 9/18 anonim ***** válasza:
Hát jól van már fáradt vagyok nem gondolok ki minden mondatot csak ami eszembe jut. Miért neked mien gitárod van ha meg kérdezhetem? És ha valakinek nincs pénze 70e res cortra vagy Fendere akkor ne is gitározon!? Az a baj hogy mindenki olyan hülye h nem veszi észre h nem feltétlenül kell mindent sok pénzből megoldani!
2013. márc. 14. 18:11
 10/18 anonim ***** válasza:
83%

nem, az a baj, hogy hülyeségeket írsz. pl mi az, hogy "pl reggel gitározol 2 órát akkor utána ujra kell hangolni és az a gitár aminél nincs ez a gond az 40e től kezdődik" ... namost. az olcsó 15ezer forintos gitárok "előnye" az, hogy nem kell hangolni őket gyakran, és egy drága gitár az, ami bizony elhangolódik, mivel annak érzékenyebb a fája. mit gondolsz, John Williams vagy Tommy Emmanuel miért hangolnak a színpadon egyfolytában? mert 40alatt vettek gitárt? Egy jó gitár jó fából van, egy jó fa meg érzékeny. Olcsó gitáron is lehetnek jó kulcsok, pl egy cortnál a kulcs nem fog leengedni, amiatt nem kell hangolni, de ha egy igényes gitár, igényes játékossal, akkor gyakrabban fogja behangolni.

nekem egy viszonylag nagyondrága gitárom van, de meg is dolgoztam érte (diákként). de egyébként nem írtam olyat, hogy vegyen drágábbat. (mondjuk azért 20 és 30ezer ft közt nincs akkora különbség, hogy ne tudjon még gyűjteni hozzá egy kicsit)

2013. márc. 14. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!