Ha használom nem törik el a Klasszkus "S" Tremolo az elektromos gitáron?
Erre gondolok.... nem merem lenyomni teljesen félek hogy eltörik.... :S
Szerintetek?
Az igaz h nem 1 floyd rose.... de lefele azért faszán hajlik... az h elhangolódik az 1 dolog... már megoldottam.. :S Csak félek lenyomni teljesen.... szerintetek le lehet? nem törik el?
Hát... ém nem garantálom, attől függ, mennyire durvulsz vele. Mármint a kar az eltörhet. SRV rendszeresen törte őket.
De tegyük már tisztába, miről is beszélsz, mert kevered a fogalmakat.
- a karról, ami egy hajlított fémrúd és azt fogod, mikor használod? Mert ez akár el is törhet.
- a húrlábról, ami az a kis fém mütyűr, amin konkrétan a húr feltámaszkodik és állítani lehet csavarokkal a magasságát és a pozícióját? Ez aligha törik el.
- a hídról, ami az egész alaplemez, azon vannak a húrlábak és kapcsolódik a tremoló rugóihoz? Ez se valószínű, hogy eltörhet.
25 900-ért elektromos gitárt... pffffff
szerintem vidd vissza úgy ahogy van
ez ami neked van,elárulom hogy tüzifa
Minden hangszernek lelke van... és mindegyiken lehet jól játszani...
Am a húrlábról beszélek.
Egyetlen hangszernek sincs lelke, ez egy hatalmas baromság.
Ha ilyenre futja, ilyenre futja, baromság ebbe belekötni, ez van.
Azt még mindig nem értem mindenesetre mi a fenéért akarnád annyira lenyomni azt a nyamvadt kart, hogy csak egyáltalában szóba jöhessen az eltörés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!