Toledo vagy Stagg gitár lenne jobb?
Figyelt kérdés
Otthoni tanulásra kéne.Ez lenne az első gitárom! Melyik a jobb márka? 13/L2013. márc. 13. 16:26
11/18 anonim 

válasza:

De pontosan mien? Énis magam nak dolgoztam meg érte igaz 2 évig tartott és tudom mi a különbség és pont az h cort az megtartja a hangját mondjuk a fender tényleg hamar el hangolódik,de már nem azért ezek az Msa gitárok és a stagg amiről most beszélek a kérdezővel hamar el hangolódnak. Nem ma kezdtem lehet néha szarul dogalmazok ,de tudom mit beszélek tapasztalatból.
12/18 anonim 

válasza:

pontosan ilyen. és én még mindig nem tudlak komolyan venni, ha nem tudnám hogy 12éves vagy, azt hinném, hogy valami komolyabb fogyatékod van, amiért ennyire összevissza írsz. így legalább remélem, hogy idővel helyreáll:)
13/18 anonim 

válasza:

Hát ok Am ez Cool gitár!!! De hiddel tudom mit bezélek Tatám gitártanár volt 4 éves koromba próbált megtanítani azóta tanulok. Te mióta gitározol?
14/18 anonim 

válasza:

am az én fenderem ilyen fender CD-140SCE NAT akusztikus gitár
15/18 anonim 

válasza:

ha tanárnál voltál, az jó pont, és nem azt mondtam, hogy nem vagy jó gitáros, mert nem mondok olyat senkiről, amíg nem hallom, de ahogy írsz, az még mindig félelmetes :D én vagy 10éve. de nem akarok itt beszélgetni, nem arra való az oldal :D
16/18 anonim 

válasza:

Szerintem se tudom h hülyén írok csak vagy 3 napja nem tudtam aludni.
17/18 anonim 

válasza:

16-os miért nem tudtál aludni 12-évesen aludni kéne nem???
18/18 anonim 

válasza:

Igen aludni kéne,de 2 hetes kikérőm volt suliból mert olyan elfoglaltságom volt hogy nem tudtam aludni. Nem hinném hogy muszáj beszámolnom.Nem de?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!