Gitárosok! Fáj a jobb karom válltól könyékig, ti jártatok már így?
Figyelt kérdés
Tehát sokat gyakoroltam az utóbbi időben és egyszer csak azon kaptam magam, hogy valami iszonyat durván fáj a jobb karom a vállamtól a könyökömig. Néha úgy belenyilal, hogy a csillagokat számolom, néha alábbhagy. A fura az, hogy ha gitározok, az nem ok arra, hogy fájjon, úgy random jön rá, nem kell hozzá gitároznom. Pár napja van, mi lehet ez?2013. máj. 7. 08:27
1/9 anonim válasza:
Én is gtározok 3 éve...Én balkezes vagyok, nekem ez néha a bal kezemmel történik meg,bár nekem általában az ujjaim fájnak, de biztos a tartás miatt fáj neked azon a részen :) Ne erőltesd pár hétig!
3/9 A kérdező kommentje:
9:38, igen, többtől, egyiknek sem volt baja a tartásommal, ha erre voltál kíváncsi...
2013. máj. 7. 10:05
4/9 anonim válasza:
igen, erre voltam kíváncsi, bocsánat hogy megkérdeztem :O
de az sem megoldás, hogy nem gitározol pár hétig. nem lehet úgy, hogy néha kihagysz néhány hetet, mert fáj a vállad, mivel az nem természetes, annak nem kéne fájnia (ezt az első válaszolónak mondom).
nem feszítesz rá miközben játszol? nem érzed, hogy görcsben lenne? és biztos, hogy a gitározástól fáj, mármitn konkrétan érzed, hogy utána vagy közben erősebb a fájdalom?
5/9 A kérdező kommentje:
No problem)) nem tudom, hogy konkrétan a gitározástól fáj-e... Pont nemrég értem el pont olyan pontra, hogy nem görcsöl és feszül többé, hanem laza, ahogy kell a nehezebb részeknél. Nem fáj jobban ha játszok, de nem is kellemes úgy játszani, hogy a fogadat szorítod közben... :-o
2013. máj. 7. 11:13
7/9 A kérdező kommentje:
11:23, nem üres tanácsokra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy volt-e valakinek hasonló, mit csinált vele, hogy múlt el...
2013. máj. 7. 11:52
8/9 anonim válasza:
2# válaszolonak üzenem én gitározok 4 éve és tudom milyen az...minden gitárosnál előfordul egy kis fájdalom...mintha a gitározás olyan könnyű lenne...ja és elèg nagy lehet a kèped ha engem oltogatsz...a kérdezőnek üzenem hogy a par hét tényleg sok lenne pihentetőnek! Ha fáj állj meg 2 darab között és egy olyan 5 percet pihenj, meg rázogasd,nyújtsd! :)
9/9 anonim válasza:
Ààá, sorry, nem a 2.-nak hanem a 4.-nek üzenem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!