Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehet csendháborítás...

Mit lehet csendháborítás ellen tenni? (ld. : lentebb)

Figyelt kérdés

Úgy helyezkednek el az ablakaink,hogy a szemközti házra néznek,csak egy kis udvar van köztünk. Ott az egyik lakó (sajnos tipikusan afféle,akikkel ritkán mernek szakszerűen eljárni a rendőrök,ám ők senkire sincsenek tekintettel) szinte a nap 24 órájában bömbölteti a zenének nem nevezhető izét. Elég kiborító tud lenni 12 óra munka után,ha az ember nem tud éjjel aludni,mert úgy érzi,mintha ezerrel pumpálnák a szívét meg ütemesen falhoz vernék a fejét. Nyilván az ilyen folyton otthon döglő agyhalottat valami társadalom számára hasznos munkára kéne fogni,de mivel ezt nem én szabom ki,kéne valami ma bevethető eszköz a füldugón túl (mert még azon át is hallom plusz már fáj belül a fülem tőle).

Ez a rendőrség vagy önkormányzat hatásköre? Azt tudom,hogy minden ilyen tevékenység jogos feljelentést vonhat maga után,de nem igazán tudom ennek a módját úgy,hogy ne csak annyi legyen belőle,hogy még engem kezelnek le pl. a rendőrök..:(

2012. ápr. 19. 00:05
 1/3 anonim ***** válasza:
rensőrség. Hívd nyugodtan
2012. ápr. 19. 00:14
 2/3 anonim ***** válasza:

10 után hívd a rendőröket ha kell több*..

először szólnak nekik h halkítsák le utána pedig elő fogják őket állítani...

2012. ápr. 19. 00:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Egyszer megpróbáltuk, de kérték tőlünk az illető pontos címét (ajtó stb.), meg nem fogták fel, hogy nem tudjuk beengedni őket, mert nem hogy nem az a mi házunk, de másik utca is (csak ilyen bénán van, hogy "egymásnak háttal" vagyunk). Szóval szerintem nem volt kedvük kimozdulni.. Ezért gondoltam,hogy talán ez ellen nem is ők szoktak érdemben fellépni. Már gondoltam rá,hogy azt mondom,fű szag is jön a zajon kívül,hátha akkor érdekelné őket..:)
2012. ápr. 19. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!