Mit lehet csendháborítás ellen tenni? (ld. : lentebb)
Úgy helyezkednek el az ablakaink,hogy a szemközti házra néznek,csak egy kis udvar van köztünk. Ott az egyik lakó (sajnos tipikusan afféle,akikkel ritkán mernek szakszerűen eljárni a rendőrök,ám ők senkire sincsenek tekintettel) szinte a nap 24 órájában bömbölteti a zenének nem nevezhető izét. Elég kiborító tud lenni 12 óra munka után,ha az ember nem tud éjjel aludni,mert úgy érzi,mintha ezerrel pumpálnák a szívét meg ütemesen falhoz vernék a fejét. Nyilván az ilyen folyton otthon döglő agyhalottat valami társadalom számára hasznos munkára kéne fogni,de mivel ezt nem én szabom ki,kéne valami ma bevethető eszköz a füldugón túl (mert még azon át is hallom plusz már fáj belül a fülem tőle).
Ez a rendőrség vagy önkormányzat hatásköre? Azt tudom,hogy minden ilyen tevékenység jogos feljelentést vonhat maga után,de nem igazán tudom ennek a módját úgy,hogy ne csak annyi legyen belőle,hogy még engem kezelnek le pl. a rendőrök..:(
10 után hívd a rendőröket ha kell több*..
először szólnak nekik h halkítsák le utána pedig elő fogják őket állítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!