Szerintetek hogy lehet a rasszizmus ellen harcolni?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 08:55
1/8 anonim válasza:
Fogod magad, kiköltözöl valami putritelepre, bizonyítandó, hogy azok között is meg lehet élni rendesen.
2/8 A kérdező kommentje:
Csodás 5let de mégis ki az akit érdekel, h én hova költözök. Értelmes 5leteket várok amivel vhogy háttérbe lehet szorítani a rasszizmust....
2012. ápr. 13. 09:24
3/8 anonim válasza:
A rasszizmus mindig is ott lesz az emberekben, soha nem lehet kiíratni.
4/8 anonim válasza:
Rasszizmus ellen a leghatékonyabb harc az lenne, ha az összes kisebbségi elkezdené tisztességre nevelni a gyermekeit. Csak annyit vállalnának amennyit fel tudnak nevelni, iskolába járatnák őket, rendes szakmát adnának a kezükbe, a felnőtt új generációk pedig mindent megtennének, hogy értékes tagjai legyenek a társadalomnak. Majd ha a kisebbség nem rombolja azt amiért a többség dolgozik, nem lesz többé rasszizmus sem.
5/8 anonim válasza:
Az utolsónál a pont. A rasszizmus legtöbbször nem ok nélküli.
6/8 A kérdező kommentje:
Van benne vmi de mindig más a kisebbség, szval itt Magyar o-n az afroamerikaiak vannak kisebbségben vagy a romák pl, de afrikában a fehérek vannak kisebbségben...
2012. ápr. 14. 14:44
7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg nem ok nélküli MINDEN népcsoport adhat rá okot sajnos de általánosítás, de nem a saját véleményemre vok kiváncsi bocsi....
2012. ápr. 14. 14:45
8/8 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani,hogy ha x vagy y kisebbség nem ad rá okot minden megnyilvánulásával,akkor nem lesz és kész.. Amit írtál,h Afrikában a fehér a kisebbség: nem tudok róla,hogy ott van rasszizmus,de az ellenkezőjéről sem. Persze a "white trash" is csak ered valahonnét,NO DE azt figyeltem meg,hogy épp azok a rasszisták,akik kisebbségben vannak,mert az az elvük,hogy nekik minden jár,a másik vérének szívása által főleg. Ezen kéne változtatni ahhoz,hogy sehol se legyen rasszizmus,de ezt csak az ő édes anyukájuk-apukájuk tudná megtenni. Addig meg nem kell erőltetni a keveredést,van mkinek saját országa.. Nem mondom,hogy ez így jó,jobb lenne egy sokszínű,boldog világ,de aki olyat akar látni,olvasson meséket..:) Ez van és kész,sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!