Linkelnél olyan dalokat ami a "rasszizmus ellen" iródott, vagy az "igaz dolgokat" mondja el?
Figyelt kérdés
ilyenekre gondolok PL: Tibbah-Betiltva, Fankadeli-Álmodtam, Diggieman feat Bközép & Nomagróf- Pulzus, Kicsi Nyul-Kértem az Istent.....STB bocsi h nem linkeltem de Youtube-on mindeggyik fent van.2010. szept. 15. 22:42
1/4 anonim válasza:
Anonim MC jópár száma...,
NOFX - You're wrong
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Hallgass Rammsteint, ez például az iskolai lövöldözésekről szól:
4/4 A kérdező kommentje:
1.válaszoló köszi,
2. köszi a linkeket, de ezek inkább ilyen "hungarista" dalok és én nem vok nagy "hazafi"
3.a rammsteint én nem nagyon csipem, de azért köszi mindenkinek és jöhetnek még linkek de inkább magyar számokrol
2010. szept. 16. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!