Honnan lehet tudni hogy milyen ujjal kell lefogni adott dolgokat a gitáron egy dalban?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 23:12
2/5 anonim válasza:
Általában be vannak számozva az akkordok, de ha mégse akkor ahogy neked a legkönnyebb, mindegy melyik ujj, de azét érezhető hogy hogy jönnek sorba.
3/5 anonim válasza:
a válasz pofon egyszerű : ahogy kényelmes...
4/5 anonim válasza:
Én innen néztem nagyon jó kis oldal [link]
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem akkordról van szó , ha igazam van , akkor gitártanár , vagy normális esetben az alap ujjrend általában az , hogy : az 1es ujjal (mutató) az első bund , kettessel (középső) a második bund , és igy tovább , mivel ötödik ujjad gondolom nincs :) ezért a kettesben kezdesz mutató ujjal . Talán hülyén magyaráztam el , alap helyzet , hogy nem blues skálákat tanulsz otthon , ott bonyolultabb ujjrendek van , a skálák ilyenek , egyszerű daloknál a fent leirtak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!