Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem fogom kifizetni a bírságot...

Nem fogom kifizetni a bírságot! Mit tegyek ez ügyben?

Figyelt kérdés
Szóval... okt.30.án megbüntetett az ellenőr a buszon, mert diák jegyet vettem és nem volt nálam diák! 5000 FT -RA! Az tény, hogy nincs diákom mert most lettem fősulis és még nem igényeltem,ill igényeltem csak nem fizettem be a 1600 ft-os csekket!kinek van ráá pénze?? :S Úgy gondolom jogosan utaztam diáként mivel az vagyok,kihez forduljak segítségért?
2009. nov. 25. 17:31
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Nyugdíjas jogászként, tenger a szabad időm, és hála istennek, még a munkám is, (családomhoz meg sok közöd nincs, ugyan is, nem én kérkedek azzal, hogy milyen módon vágjam át a hatóságot)… csak annyit üzenek, hogy kösd, fel azt a bizonyos fehérneműt, mielőtt a továbbiakban (be)válaszolgatsz, ugyan is nekem is jól jön, és kell egy kis SZÓRAKOZÁS!
2009. dec. 1. 19:18
 42/48 A kérdező kommentje:
Úisten :DDDDD Röhögnöm kell rajtad! Nem vágtam át a hatóságot!:D De már mint modntam nem érdekel te sem és a szánalams életed sem , na meg amiekt irogatsz mert az ügy végén pont van. ;):D
2009. dec. 1. 19:36
 43/48 anonim válasza:
Jajj nyugdíjas jogász? Én meg ügyvéd vagyok!! Vagy nem hiszed el? Hát akkor nyomozz le engem is. De vigyázz!!! Lehet hogy hamis az email címem. Akkorát kel röhögnöm rajtad. Nem csodálom hogy 60 év tapasztalat után nem tudod mivel tengetni az idődet. Csoda hogy még az írást nem felejtetted el.
2009. dec. 1. 20:26
 44/48 anonim ***** válasza:

"több mint 60 év tapasztalatából"

-Az még egy más rendszer volt papa... :-)

2009. dec. 1. 20:29
 45/48 anonim ***** válasza:
"Nyugdíjas jogászként" pecázgass inkább...
2009. dec. 1. 20:31
 46/48 anonim ***** válasza:

"kösd, fel azt a bizonyos fehérneműt,"

-húúú én majdnem összesz.rtam magam... :-D

2009. dec. 1. 20:33
 47/48 anonim válasza:
Na de bácsi!! Az még más rendszer volt akkor!
2009. dec. 3. 20:21
 48/48 anonim ***** válasza:
Az öcsém is ugyanígy járt... Az igazolvány már szeptemberben igényelve lett és befizettük, amit kell. Az iskola meg csak kotlott rajta. Még ideiglenes diákot sem adtak. Pénteken megbüntették őt a buszon, mert diákjegyet vett. Mert nincs napi 1160 Ft-ja teljesárú jegyre, bérletre sincs havi 30 rongya. 1500 Ft lenne a bérlete havonta ha lenne igazolványa. Most hétfőn kapott, de a büntetés már megvan. De nem fogjuk befizetni. Majd elküldöm az iskolának...
2009. dec. 6. 23:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!