Nem fogom kifizetni a bírságot! Mit tegyek ez ügyben?
szuverén jogod... ha betöltötted a nagykorúság határát, saját magad vagy felelős a döntéseidért, egyben személyesen vállalod a következményeit. Hol, és mi itt a kérdés?? hiszen már ELDÖNTÖTTED!
(azzal kezdted a bevezetődben!)
Édesem nem ugyanaz otthon felejteni meg nem rendelkezni vele. Ha nem rendelkezel vele, akkor nyeld le a békát és fizessél, mert ha elolvastad volna az utazási szabályokat, aki nem tudja bemutatni a kedvezményre jogosító okmányait, azt megbüntetik. Akinek nincs ez van. Aki viszont otthon hagyta befárad hozzájuk a diákjával, és egy ejnyebejnye kíséretében egy minimális összeget kell neki befizetni, nem az egész pótdíjat.
Szóval gondolnak azokra, akiknél véletlenül nincsen. Nálad viszont ez nem áll fent, szóval ne hadakozzál ilyen hülyeségekkel.
kedves utolsó válaszoló!!!
van iskola látogatási ig.-om és az nálam is volt,de azt nem fogadták el,azt mondták csak ideiglenes +rendes diák fogadható el!!!
Ja és kb 15 napod van arra, hogy befáradj a diákoddal, nem több.
Hiába dobálózol hülyeségekkel, valahogy igazolnod kell hogy diák vagy és ezt te nem tudod megtenni. Ennyi erővel én meg közlöm, hogy nyugdíjas vagyok, csak épp izé, hát most nincs nálam semmi igazolvány, de higgye el, hogy nyugdíjas vagyok, azért nem vettem jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!