Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem fogom kifizetni a bírságot...

Nem fogom kifizetni a bírságot! Mit tegyek ez ügyben?

Figyelt kérdés
Szóval... okt.30.án megbüntetett az ellenőr a buszon, mert diák jegyet vettem és nem volt nálam diák! 5000 FT -RA! Az tény, hogy nincs diákom mert most lettem fősulis és még nem igényeltem,ill igényeltem csak nem fizettem be a 1600 ft-os csekket!kinek van ráá pénze?? :S Úgy gondolom jogosan utaztam diáként mivel az vagyok,kihez forduljak segítségért?
2009. nov. 25. 17:31
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
0%

...ez így ahogy látod ment az alábbi címre!

(csak azért, hogy NE VERD A NYÁLAD!... kicsit nyugtalanabbak legyenek az éjszakáid)

horuszteam@helmai.hu

A kérdező kommentje:

[link]

elég komoly cégnek tűnik..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__51718..

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__51718.. __oldal-1

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__51718.. __oldal-2

2009. dec. 1. 17:16
 32/48 A kérdező kommentje:

húha!

ez az ügy már le van zárva,kedves.

milyen nyomorult életed lehet neked ha ilyenekkel foglalkozol :DD

2009. dec. 1. 17:53
 33/48 A kérdező kommentje:
Istenem,annyira röhögtem h majdnem lefordultam a székről :DD Szerinte ha elküldesz vkinek egy ilyen emailt név és minden nélkül mit tudnak vele kezdni emg szerinted foglalkoznak evle? Ba****g gyakorikerdesek.hu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Te annyira egy sötét ember vagy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2009. dec. 1. 17:55
 34/48 anonim ***** válasza:
45%

Spóroltál 5000 Ft-ot.

Hát őszintén gratulálok!:S

2009. dec. 1. 18:08
 35/48 anonim ***** válasza:

"Szerinte ha elküldesz vkinek egy ilyen emailt név és minden nélkül mit tudnak vele kezdni emg szerinted foglalkoznak evle?"

miből gondolod, hogy név nélkül? (nem mindenki bujkál az internet, "jótékony" homályában!)

Jó, ha tisztában vagy vele, hogy csak hivatalos, az Internet Szolgáltató által kiadott, így egyszerűen ellenőrizhető, e-mail címről foglalkoznak a hasonló bejelentésekkel!

majd, ha pszhiológiát tanulsz, rá jössz, hogy már a félsz ott bujkál, az énedben! Tipikus példa rá az írásod... lásd "evle" stb.

2009. dec. 1. 18:13
 36/48 A kérdező kommentje:

Tényleg megváltoztattad a hangulatomat, nem negatív hanem pozitív irányba:DD KÉPZELD FÉL ÉVE PSZICHOLÓGIÁT TANULOK :D na mit szólsz?:D Amúgy meg nem adhatják ki a nevem semmi esetre sem, de így h még nem is tudják..magadat hülyíted drága :) sajnálom h ien kis nyomorult,sivár az életed, és ilyenekkel foglalkozol mint az enyém,de köszönöm már megoldottam!! ennyi :DD

PS: a kedvedért lassan gépeltem a hibák elkerülése végett:DDDD

2009. dec. 1. 18:20
 37/48 anonim ***** válasza:
9%
kicsim, az ilyen hozzáállással "nyomorult élet" vár rád, erre felkészülhetsz, hidd el, több mint 60 év tapasztalatából mondom, úgy hogy... készülj, nem mindig úszod meg ilyen könnyen, most elbízod magad, de nem lefutott még ez a játszma...
2009. dec. 1. 18:22
 38/48 anonim ***** válasza:
annyi eszed sincs, hogy Te magad adtad meg, az ügyben megbízott behajtó cég nevét, ezen a fórumon? gondolod, nem tartják nyilván az esetet? nem deríthető ki, hogy kiről és milyen ügyről van szó? ugyan már... gondolkodj!
2009. dec. 1. 18:27
 39/48 A kérdező kommentje:

Tudtam,h már nem vagy mai csirke :DDDDDDD

Nekem lesz nyomorult életem??? Előttem az élet!!!! S minden jól alakul!!!! Figyelj, ha nincs nyomorult kis szar életed,akkor miért ideirogatsz? itt toporogsz a gép előtt,azt várod h visszaírjak :DDDDD Mert nincs más dolgod :DDD Más idős ember az unokáival van elfoglalva,hát te miért nem??:DD Mert nincsenek is ,mi??? :DDD Ennyi... na hajrááá :)

2009. dec. 1. 18:28
 40/48 A kérdező kommentje:
Igen:D és az egész megyében csak engem büntettek meg:DDD Meg nem adják ki az adatokat,és pont van az ügy végéb. miért jó neked ez amit csinálsz?:D
2009. dec. 1. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!