Nem fogom kifizetni a bírságot! Mit tegyek ez ügyben?
elég komoly cégnek tűnik..
Nem tudom,hülye voltam,pedig már volt ilyen,és akkor azt mondtam nincs személyim és bediktáltam msát,de msot hülye voltam :'(
Vannak törvények és rendeletek, amiket be kell tartani, tetszik vagy nem tetszik...
Diákjegyet csak akkor vehetsz, ha mellette be tudod mutatni az érvényes diákigazolványodat!
(Most még a régit is használhattad volna, sokan még várnak az idei diákigazolványukra.)
Az idei diákigazolványodra a csekket hónapok óta befizethetted volna, biztos vagyok benne, hogy július-augusztus-szeptember óta többet is elköltöttél különböző felesleges dolgokra, mint 1600 Ft...
Lehet, hogy valóban diák vagy, csakhogy ezt a diákigazolvánnyal tudnád hitelesen igazolni : ezért kellene kiváltanod!!!
A járműveken (villamos, busz, vonat, metró, troli, stb.) előírás, hogy kizárólag a diákigazolványra lehet diákjegyet illetve diákbérletet vásárolni!
A büntetés jogos, még örülj, hogy nem 30ezer Ft-ra büntettek!
Ha nincs diákigazolványod, akkor teljesárú jegyet kell vásárolnod.
Jobban teszed, ha gyorsan befizeted az 5000 Ft-ot, mert ha behajtásra kerül a sor, akkor rögtön hozzá csapnak 20-30ezer Ft-ot különféle költségek, illetékek, büntetés, kamatos-kamat címén...
Nem igaz, hogy nem foglalkoznak vele, és nem fogják behajtani a bírságot, inkább az van, hogy várnak hónapokig, hogy minél nagyobb összeget kaszálhassanak!!!
havonta 2000 megy hozzá.
Hát nem tudom, sztem előbb felhívom őket és megérdeklődöm. De ez milyen máár? Tévedni emberi dolog,ha vki otthon felejti,nem is tudja h nincs nála,s megváják 5ezerre! Ba******k meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!