Nem fogom kifizetni a bírságot! Mit tegyek ez ügyben?
Bemész a suliba, kérsz valami igazolást hogy oda jársz majd azt beviszed a busztársasághoz és elméletileg nem kell befizetned a birságot.
Bár engem már kétszer bűntettek meg és egyszer se fizetem be.
köszönöm!!
nem si fogom:D
már vettem abból az 5ezresből egy szép órát :D
Az vicces lesz, ha majd egy nap becsöngetnek a behajtók hozzátok.
Van egy olyan érzésem, hogy nemcsak a szép új órádat fogják elvinni magukkal:).
A helyzet az, hogy te most a saját igazadat akarod megetetni másokkal. Vajon te is tájékoztattad őket a feltételeidről, ajánlatodról, miszerint pl. a szolgáltatásuk rendelkezésedre bocsátásával elismerik, hogy pusztán fősulis létedre hivatkozással is meg kell kapnod a megfelelő kedvezményeket, ellenkező esetben pedig megegyeztek, hogy a bírságot nem fizeted be, nehéz anyagi helyzetedre való tekintettel?
Vagy azt képzeled, hogy a semmi ellenében nekik el kéne ettől tekinteni, holott ők tájékoztattak a saját feltételrendszerükről és díjaikról (legfeljebb lusta voltál elolvasni, de ettől még a szolgáltatás igénybevétele "ráutaló magatartás" volt)? Fősuliban nem kell még olvasni tudni?
Ha nincs 1600 Ft-od csekkre, akkor megfelelő képzettségű jogi képviselőre van? Vagy szépek a szemeid, hogy valaki csak miattuk egy ilyen vesztett dologból kihúzzon?
Egy biztos: amint két fél között ellentmondás van, perre vihető. Per esetén a károsult fél felé való járandóság és az eljárás költségei végrehajthatóvá válnak.
A bírság akkor volna esetleg! indokolatlan, ha pótlólag be tudnád pl. mutatni, hogy rendelkeztél a feltételekben szabott eszközökkel, csak nem voltak nálad.
"""""kedves"""" válaszolók!!!
bemutattam az ideiglenes igazolványom és elfogadtáák:DDDDD
akkora hülyék azok (többek között ti,tisztelet a kivételnek..) akik befizetik:Dnapá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!