Van valami törvény arra h egy birságot menyi darab bankóval illetve érmével lehet kifizetni?
hát ha postán vagy a bankban fizetsz, akkor elvileg bármennyi apróval fizethetsz. én így tudom.
ha boltban vásárolsz ott nem kötelesek elfogadni apró esetében 1 címlet esetében 50 darabtól többet.
Egyébként mi az, hogy visszavágni? :D
Megbírságoltak mert szabályt sértettél, legközelebb majd jobban odafigyelsz.
neszólj bele 15:59es nem telefon ! :D
bocsánat h nemmellékeltem egy olyanmondatot h " a szubjektív véleményed egyáltalán nemizgaz " énhibám... (mitkell mindíg fojton játszani az Észt nemtudom megtörtént, megtörtént)
és igen viszavágni!!! mert nekem ettől fog felálni ott lent tudod ;)))
Postán fizeted csekken, de csak akkor akarj így visszavágni ha van sok időd, és nem akarsz többet abba a postába menni.
30e Ft-s bírságot ha 5 forintosokkal fizeted be, ki kell várnod míg megszámolják (hidd el megszámolják), és szerintem utálni fognak ott ettől a perctől, szóval többet arra ne nagyon menj.
Figyelem!
A postán sem kötelesek elfogadni 50 db-nál többet! 50 darab felett díjat számolnak fel emiatt.
Én is ráb.sztam már emiatt, így azt kellett csinálnom, hogy 50 esével beváltottam pénzre és úgy használtam fel...
Amúgy meg ez a postának marhára nem kiba.szás, maximum a szomszádot tudnád ezzel megszívatni :D
Amúgy meg a postán mérleg alapján tolják, nem számolják meg... :-)
Lemér 1 érmét utána meg az összeset.
Ha jól tudom akkor apróban a pénztáros 1 rollni köteles elfogadni egy cimletből.
5 - 250 forintot
10 - 500
20 - 1000
50 - 2500
100- 2000
200- 8000
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!