Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit csinál a kalauz akkor ha...

Mit csinál a kalauz akkor ha nem veszem meg a regisztrációs jegyet és az 500 forintos pótdíjat se vagyok hajlandó kifizetni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 19:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Gondolom, lezsuppol a 'csába.

Kivéve persze, ha a védett fajhoz tartozol.

Ebben az esetben csak a tökösebbek zsuppolnak le a 'csába.

2010. febr. 15. 19:23
 2/11 Tubarózsa ***** válasza:

szerintem ugyan az a eljárás mint a sima csekkezésnél.

amugy ingyen utazol? (nyugdíjas, 6alatti, hadiözvegy hadirokkant, menekült?/a szabadjegyesekről nem írtak semmit h nekik is kell -e/) párom buszsoför, ha megkapták majd az utasitást ezzel kapcsolatban és okosabb leszek írok, h mit tudtam meg.

2010. febr. 15. 19:51
 3/11 Tubarózsa ***** válasza:
19,51es vagyok. még annyit hogy büntetni július 1től fognak.
2010. febr. 15. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
miért is nem kéne "megvenni"?\semmibe nem kerül csak kapsz egy üres jegyet amivel tudják mérni a valódi utasforgalmat\ne legyen már ekkora demokrácia azért ha nem tetszik menj gyalog vagy kocsival,de fogadjátok már el ha a szolgáltatás nem tetszik NEM kötelező igénybe venni nem bliccelni és lázongani kell hanem betartani a szabályokat.
2010. febr. 15. 20:03
 5/11 A kérdező kommentje:

utolsó elbújhatna nem véleményt kértem!!!

am köszönöm a normális válaszokat:)

nem utazok ingyen pusztán kíváncsiságból kérdeztem mert pl. nagymamámmal sokszor megyünk erre arra és ha sietni kell és nincs idő már megvenni a jegyet /mert ő nem tud úgy sietni mint én/ hogy akkor mi van ezért kérdeztem:)

ha valaki tud még valamit akkor írhat:)

csak leszólásokat nem kérek!!:)

2010. febr. 15. 21:12
 6/11 A kérdező kommentje:
ja és az első három válaszolót felpontoztam:)
2010. febr. 15. 21:13
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
lesz@rom a pontozásod és a véleményemet fenntartom :)
2010. febr. 15. 23:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Az lesz a vége, hogy meg fogják szüntetni az ingyen utazást, majd figyeljétek meg. Hogy az jó lenne/nem lenne jó, azt most hagyjuk, de..

De a jelenlegi megoldásnak tényleg semmi értelme nincs. Az a papír, amire a jegyet nyomják, pénzbe kerül. Ezt kiszállítani a buszokhoz, vonatokhoz szintén pénzbe kerül.

Az, hogy ezt megváltsa valaki, az meg időbe kerül. Nemcsak annak, aki megváltja, hanem a többieknek is, mert így azok is be fognak állni a sorba, akik eddig nem álltak.

Mire jó ez?

Megint csak egyvalaki járt jól, az aki kitalálta meg leszállította ezt a barom ötletet milliárdokért...

2010. febr. 16. 00:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Hülyeség ez az új rendszer. Igaz nem kerűl semmibe de most tegyük fel megy a család akiknek mondjuk van bérletük a vonatra mert teszem azt egy kis városból járnak át egy nagyba dolgozni. De mondjuk mennek kiállításra ls viszik a nagyszülőket (mint ahogy írta a kérdező) Ekkor sorba kell állni, kivárni amíg oda kerűlsz és kapsz egy papír cetlit amin rajta van hogy 0 forint. Nekünk ingyen van de a papírt a cég ki fizitte aminek az árát a fizető utasoktól vonják le.

Amúgy nem tesz még semmit a kaller mert még türelmi idő van az átállás miatt. De tény hogy meg fog büntetni. (akkor inkább nyomtatná már ki a regisztrációs jegyet)

2010. febr. 16. 11:46
 10/11 Tubarózsa ***** válasza:

tegnapi 20,03asnak.: persze hogy nagy probléma h megvegyem a regisztrációs jegyet. sokszor 13.28kor szállok ki a metróból és 13.30kor megy a buszom.. majd sorba állok... jó lesz.....

00:00ásnak és 11:46osnak. igen tényleg nagy hülyeség, de ez van ezt kell szeretni. én se fogok neki örülni ha kell venem mert ez miatt 30-40perccel késöbb érek haza! megjegyzem kaller csak a vonaton van, szóval a buszon nem tudnak jegyet adni (csak a soför). a cetlin rajta van az h 0FT az utazás időpontja és h mettől-medig (meg a szokásoks, a cég címe /legalábbis a volánjegyeken/ , adószám stb.)

a kérdezőnek: ha szerencsénk lesz és ezt a jegyet is meglehet venni előre minta 'sima' jegyet, akkor jó, mert ha tudjátok mikor és hova utaztok akár napokkal előtte is meglehet venni. Ha nem akar is vhogy Júl.1ig meg lehet szokni, és ki lehet alakítani egy rendszert, ugy hogy jó legyen. én is ezt teszem majd (ha kell 0.ás jegy). v 30percel késöbbi busszal megyek haza mint amit elérnék, vagy másik írányba megyek ami szintén 20-30perc plusz utazást jelent..

2010. febr. 16. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!