E-felvételiztem, és azt a lehetőséget jelöltem be, hogy sárga csekken fizetek, ami a regisztrációs csomaggal fog érkezni. De meggondoltam magam. Nem fogom kifizetni. Ilyenkor mi történik?
Ó hogy te mennyire hülye vagy.
Ha meggondoltad magad, akkor szólsz nekik, e-mail, visszavonod a jelentkezésedet, és nem fizeted be.
Ha nem fizeted be, törlik a jelentkezésedet, max ennyi történhet.
felvi.hu
És ez így áprilisban jutott eszedbe? Megpróbálhatod azt, amit az utolsó írt, hogy visszavonod a jelentkezésed (de inkább telefonon, mint e-mailben), ha lehet még ilyet.
Viszont az nem így működik, hogy meggondolod magad és nem fizeted be, majd szépen küldenek felszólítást, ha szerencséd lesz, akkor még késedelmi kamatot is számolnak. Elküldted a jelentkezésed, valaki foglalkozott vele, amiért fizetni kell. Ráadásul a regisztrációs csomagok késhetnek is, lehet hogy csak akkor kapod meg, amikor már rég feldolgozták az adataid, vagy netalántán a ponthatárok kihirdetése után (igen, volt ilyen is már!), szóval a be nem fizetés nem feltétlenül jelenti szimplán a jelentkezés törlését, sokkal valószínűbb, hogy inkább a jelentkezési díj későbbi behajtását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!