Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A rendőrség mindent megtehet?

A rendőrség mindent megtehet?

Figyelt kérdés
2 napja bevittek...,mert a helyi csehóban,volt egy kis szóváltás,de semmi affér.Bent a rendőrségen,mivel hogy nem adtam meg a kötelező tiszteletet,hátrabilincselt kézzel úgy képen rúgtak,hogy alig látok,akkora mokkám van,pár bordám is oda lehet,stb...de nekem alá kellet írnom egy nyilatkozatot,hogy "rendőrségi intézkedés módjával panasszal nem élek".A másik,hogy mire hazakeveredtem a biciklimet is lenyúlták.Sajna senkihez nem fordulhatok,,hisz rám erőltették az aláírást.Azóta alig kapok levegőt,gondolom a bordám nyomja...hú cefetül nézek ki.Lehet ebből rendőrségi feljelentésem?Csak 1órára voltam előállítva és jöhettem haza.

2013. dec. 13. 07:47
 61/100 A kérdező kommentje:
60-as!Sírás???Én már csak röhögök mindenen!Tudod addig rendes az ember amíg vele is úgy bánnak!Szóval az agresszió,agressziót szül!És nem csak én vagyok így vele...Nézd az emberek véleményét,húzd ki a fejed a monitorból és nézz ki az utcára!Tudod,ha azt a fejberúgást nem én kaptam volna,hanem egy "billentyűharcos",akkor nem írogatna itt vissza nekem,hogy én vagyok a rossz és a csúnya...,hanem ott feküdne valamelyik kórházban!Kár volt az kiírás nagyon,mert nézd meg a te reakciód,meg a többiét!Nézz egy másik kiírást...ha van egy "ellenzéki" is egész addig követik,amíg vissza nem jön a másik hozzászóló!Ugyanez van a 3D-s világban is hidd el!Mert az állati ösztön nem belőlem jött ki akkor....
2013. dec. 18. 14:16
 62/100 anonim ***** válasza:

Itt egyedül téged lehet billentyűhuszárnak nevezni! Te keménykedsz itt, hogy veled ezt nem tehetik meg azok a csúnya bácsik! De megtehetik, ahogy meg is tették!

Köszönd meg szépen a rendőrnek a jó nevelést, és ne fényképezgesd magad mint valami homokos naponta, úgysem lesz kíváncsi a szétvert pofádra a kutya se!

Vergődsz itt is, ahogy gondolom mindenhol ezt a nótát fújod pár napja, meg "jogi emberkékkel" (azok meg kik?) konzultálsz... Azt kaptad, amit megérdemeltél!

2013. dec. 18. 15:27
 63/100 A kérdező kommentje:
"Azt kaptad, amit megérdemeltél!"Kösz a jókívánságaid!Viszont!!!
2013. dec. 18. 15:47
 64/100 anonim ***** válasza:

az ész megáll, milyen alakok vannak itt :9

még hogy jogállam, meg mi az h "megérdemelte" ??? egyáltalán a szót se értem, már álljunk meg, de a rendőrség az nem végrehajtó szerv eleve, hanem az ügy felgöngyölítésére szolgál(na), aztán hogy ki mit érdemel, azt nem ők döntik el (legalábbis jogállamban, ez is igaz)

2013. dec. 18. 20:02
 65/100 anonim ***** válasza:
igen, hát én már írtam korábban is, hogy ezek az elemek azért igen masszívan pszichés zavarban szenvednek, és pont ezért nehéz ellenük küzdeni. majdnem képtelenség.
2013. dec. 18. 20:03
 66/100 A kérdező kommentje:
Itt az a baj,hogy a jogot és az igazságszolgáltatást,nem értették.Túl sokszor nézték meg a "Dredd Bírót"!Így viszont,meg összevonták.Tudjátok mit, jogomban áll hallgatni!ÉS tűrni!!!Pl,a bagósok el vannak különítve 5m.-re a buszoktól,de a csikkes,meg a busz megálló táblára van felszerelve.Ha egy unatkozó rendőr szeme láttára elpöckölöm a csikket,akkor szemetelek,ha a csikkesbe nyomom el akkor meg azért büntetnek meg.Bár ilyen még nem fordult elő velem,de ha ilyen apróságért is visszaszólnék,már beindulna a "hatalmaskodás",és ugyanez lenne a vége...Olyan törvények vannak,hogy a fejem csóválom már!Következő mi lesz?Szesztilalom,vagy csúnya nézési paragrafus,vagy "köztéren való trüsszentés"-hisz készakarva leakartam betegíteni a többi embert...:),mondom én már röhögök az egészen és nem csodálom hogy elmenekülnek az emberek ebből az országból.
2013. dec. 18. 20:59
 67/100 anonim ***** válasza:
Menj el te is nyugodtan! Nincs szükségünk az ilyen bajkeverőkre!
2013. dec. 19. 08:16
 68/100 anonim ***** válasza:

"nem csodálom hogy elmenekülnek az emberek ebből az országból."

hát látod ezt én se ... sőt, azt csodálom, aki marad. itt olyan mértékben lett diktatórikus a berendezkedés, hogy épelméjű ember ugyan nem kér belőle, és elmegy akár sokkal rosszabb egzisztenciájú helyzetbe is, de azt legalább szabadon ... nagy különbség!

2013. dec. 19. 11:48
 69/100 A kérdező kommentje:
Te is átlátod a helyzetet!Na de ő?" Menj el te is nyugodtan! Nincs szükségünk az ilyen bajkeverőkre!"???Ezt az összes olyan MAGYARNAK írta,akit már bűntettek meg valamiért és felháborodott rajta!Lehet lelépek a magyar címeres sapkámmal együtt,hogy emlékezzek,hogy volt egyszer egy szép ország,ahol kötelező az olyanokat tisztelni,akik "kulturáltan" anyázzák egymást a parlamentben és már napi szinten jönnek az új törvények!Amiket még ők se tartanak be!Az előtted író meg majd csak nézhet ki a fejéből,hogy hol vannak a magyarok!!!Ha diktatória lesz,ám legyen,de mindenkinek!!!Beleértve a korruptakat is!Az előzőnek látszik az időpontjából,hogy szinte bármikor képes benyögni valamit.Én most "táppénzen" vagyok na de ő is?
2013. dec. 19. 13:17
 70/100 anonim ***** válasza:

Tudod nem mindenki közmunkásként támasztja a lapátot egész nap, hogy ne legyen lehetősége bármikor ideírni. Én otthonról is, az irodámból is, akkor írok ide, amikor a kedvem tartja.

A saját hibádból vagy "táppénzen", tehát emiatt sem kellene rinyálnod! Egyébként is vicces, hogy két pofon miatt már dolgozni se tudsz.

Diktatória? Még magyarul se tudsz, annyira nagy magyar vagy!

Egyébként meg nem kötelező tisztelni a parlamenti képviselőket, én sem tisztelem az utódpártiakat, mégsem ért még semmilyen joghátrány ebből kifolyólag.

Ez a "lehet lelépek" szöveg ez eléggé gyenge! Mi tart vissza? Húzz innen a francba, vándorolj ki Amerikába! Majd ott jó sorod lesz, amikor a rendőrök sokkolóval a földre küldenek, aztán majd hatan tomfával jól megvernek. Ne fél ott nem úszod meg két nevelő célzatú pofonnal a szemtelenkedéseidet!

2013. dec. 19. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!