A rendőrség mindent megtehet?
Itt egyedül téged lehet billentyűhuszárnak nevezni! Te keménykedsz itt, hogy veled ezt nem tehetik meg azok a csúnya bácsik! De megtehetik, ahogy meg is tették!
Köszönd meg szépen a rendőrnek a jó nevelést, és ne fényképezgesd magad mint valami homokos naponta, úgysem lesz kíváncsi a szétvert pofádra a kutya se!
Vergődsz itt is, ahogy gondolom mindenhol ezt a nótát fújod pár napja, meg "jogi emberkékkel" (azok meg kik?) konzultálsz... Azt kaptad, amit megérdemeltél!
az ész megáll, milyen alakok vannak itt :9
még hogy jogállam, meg mi az h "megérdemelte" ??? egyáltalán a szót se értem, már álljunk meg, de a rendőrség az nem végrehajtó szerv eleve, hanem az ügy felgöngyölítésére szolgál(na), aztán hogy ki mit érdemel, azt nem ők döntik el (legalábbis jogállamban, ez is igaz)
"nem csodálom hogy elmenekülnek az emberek ebből az országból."
hát látod ezt én se ... sőt, azt csodálom, aki marad. itt olyan mértékben lett diktatórikus a berendezkedés, hogy épelméjű ember ugyan nem kér belőle, és elmegy akár sokkal rosszabb egzisztenciájú helyzetbe is, de azt legalább szabadon ... nagy különbség!
Tudod nem mindenki közmunkásként támasztja a lapátot egész nap, hogy ne legyen lehetősége bármikor ideírni. Én otthonról is, az irodámból is, akkor írok ide, amikor a kedvem tartja.
A saját hibádból vagy "táppénzen", tehát emiatt sem kellene rinyálnod! Egyébként is vicces, hogy két pofon miatt már dolgozni se tudsz.
Diktatória? Még magyarul se tudsz, annyira nagy magyar vagy!
Egyébként meg nem kötelező tisztelni a parlamenti képviselőket, én sem tisztelem az utódpártiakat, mégsem ért még semmilyen joghátrány ebből kifolyólag.
Ez a "lehet lelépek" szöveg ez eléggé gyenge! Mi tart vissza? Húzz innen a francba, vándorolj ki Amerikába! Majd ott jó sorod lesz, amikor a rendőrök sokkolóval a földre küldenek, aztán majd hatan tomfával jól megvernek. Ne fél ott nem úszod meg két nevelő célzatú pofonnal a szemtelenkedéseidet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!