Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A rendőrség mindent megtehet?

A rendőrség mindent megtehet?

Figyelt kérdés
2 napja bevittek...,mert a helyi csehóban,volt egy kis szóváltás,de semmi affér.Bent a rendőrségen,mivel hogy nem adtam meg a kötelező tiszteletet,hátrabilincselt kézzel úgy képen rúgtak,hogy alig látok,akkora mokkám van,pár bordám is oda lehet,stb...de nekem alá kellet írnom egy nyilatkozatot,hogy "rendőrségi intézkedés módjával panasszal nem élek".A másik,hogy mire hazakeveredtem a biciklimet is lenyúlták.Sajna senkihez nem fordulhatok,,hisz rám erőltették az aláírást.Azóta alig kapok levegőt,gondolom a bordám nyomja...hú cefetül nézek ki.Lehet ebből rendőrségi feljelentésem?Csak 1órára voltam előállítva és jöhettem haza.

2013. dec. 13. 07:47
 31/100 anonim ***** válasza:
0%

jó hát nézd, komolyabb bűncselekmények felderítésére nyilván nem képesek, ez nem is kérdés. pont ezért van az, hogy az ilyen teljesen pitiáner hülyeségeket nagfyítják fel, mert ugyanakkor a statisztikának jónak, javulónak kell lennie.

aztán meg nézd meg pl ott volt nemrég a tatai ékszerrablás, amikor elhúztak a Dunáig autóval, ott felgyújtották, aztán motorcsónakkal átmentek Szlovákiába, azt is felgyújtották, azaz nyom nem maradt semmi utánuk, na és itt vége is lett az ügynek.

Természetesen a kicsit is szervezett esetek felderítésére már nem képesek, a magyar rendőrség a tyúklopásos és Gazsi eltolta a biciklimet-típusú "bűncselekményekre" van berendezkedve, ezt valamennyire képesek felderíteni, de ha kicsit is összetettebb az ügy, akkor ott annak vége is már a kezdetkor.

Nem hiába, azért ész is kéne ám a nyomozómunkához, és Nyugaton nem hiába alkalmaznak értelmes embereket egy nagyobb nyomozásban. Nálunk meg azzal megy el 2 óra egy jegyzőkönyv után, hogy próbálom javítgatni a helyesírási hibáit, de ilyeneket ám, hogy "muszály - muszáj" és stb.

Szóval fel kéne már nőni kicsit nekünk is, és felfogni, hogy nem ököllel lehet komolyabb ügyeket megoldani... de erre írtam, hogy sajnos esélyt se látok ebbe az irányba.

2013. dec. 13. 09:46
 32/100 A kérdező kommentje:
Volt egy húzós esetem,remélem el is ítéltek érte!Akkor voltam utoljára kocsmába.kb 2.5 éve.Kaptam 3 év felfüggesztettet,nekem jött 2 db sittes.Ők leléptek én meg a sebeim nyaldostam,bevittek a kórházba végeztek a látlelettel és akkor kezdtek el élvezkedni a rendőrök rajtam.Kivittek a kamera holt terébe és üvöltöztek velem,hogy viselkedjek már!Ezt tök nem értettem,meg is kérdeztem,hogy "mi van?".Egyik figyelte,hogy nem-e jön valaki,az egyik lefogott,a harmadik gyepált és ezt felváltva!Jegyzőkönyv:xy,úr tett egy hátra felé mozdulatot,amivel kitörte a kórház ablakát,hol leült,hol felállt...Mit tudtam csinálni a bíróságon?3 rendőr tanú ellen?Legyen úgy,ahogy ők mondták és kész!Innentől kezdve hírnevem van a rendőrségen.Ha egy cigit elpöckölök,már bevisznek!És adjam meg a tisztelet ilyenekért?Nem vagyok egy mintapolgár,de elég húzós már.Soha nem bűnöztem,eszem ágában sincs,lehet az lesz,hogy még az országot is elhagyom...mert engem tetten értek és már bűnös is vagyok,pedig a gyengéken az elesetteken segítek mindig és ez a hála az élettől!Mert ez tényleg egyszerű esetek,nem kell utánam nyomozni,semmi...
2013. dec. 13. 10:19
 33/100 anonim ***** válasza:

AZ IDIÓTÁK MEG IS ÉRDEMLIK!!!

HA JÖN A JOBBIK, GÁRDA? CSENDŐRSÉG MEG AMIRŐL KAJABÁLNAK EZ LESZ!!!

DÖNTSE EL MINDENKI MIT AKAR!!!!

ÉN EZT NEM...............

2013. dec. 13. 11:22
 34/100 anonim ***** válasza:
69%

Amúgy meg kamu az egész ahogy olvasom:-)

De ha tényleg így volt a rendőröknek minden tiszteletem, az férgesét irtani kell.

2013. dec. 13. 11:24
 35/100 anonim ***** válasza:

"Kaptam 3 év felfüggesztettet,"

Szegény ártatlan:-)

2013. dec. 13. 11:25
 36/100 anonim ***** válasza:

FELJELENTÉS?

KAMU MINDEN SORA!

A kérdésben egyértelműen egy súlyos bűncselekményről van szó. Ha valaki ezt akár név nélkül is jelezné a rendőrségnek a rendőrség hivatalból kényszerül eljárni. Tehát ha akar a sértett feljelentést tenni ha nem kötelezően el kell járnia. Pontosabban majd az ügyészség.

Ehhez elég annyi is, hogy it meg itt van egy ilyen tartalmú kérdés:-) és máris nyomoznak. A kérdezőt meg hamar megtalálják, azután magyarázkodhat, hogy mi az igaz mi a nem és mi a lejáratás és mi nem:-)

2013. dec. 13. 11:35
 37/100 anonim ***** válasza:

"A kérdezőt meg hamar megtalálják, azután magyarázkodhat, hogy mi az igaz mi a nem és mi a lejáratás és mi nem:-)"

:-) :-) :-)

2013. dec. 13. 11:37
 38/100 A kérdező kommentje:
Szóval elítéltetek!Van egy kis bibi,semmi ellenállást nem tanúsítottam!A többi már egyértelmű!Jön a gárda,jön a jobbik?Akkor lesz igazán rend ebben az országban!Megszűnik a korrupció,a selejtesek szelektálódnak.A gyengéket felemeljük,a hulladékot meg elnyomjuk!Kiraboltak pár éve 300 ezerrel,végre megkaptam a körbetartozásos fizetésem,megtettem a feljelentést!Rá egy hétre megkaptam a levelet,hogy tettes hiányában ügy lezárva!És egyáltalán nem kamuzok,de amíg a rendőrség a trafipaxból,és aki meg se nyikkan,csak kapja a büntiket,mert valaha megbotlott,abból él.Akkor ez nem igazságszolgáltatás!Na minden jót mindenkinek,még annak is aki beszólt,mert én ilyen vagyok,senkinek se ártottam és eszem ágában sincs.
2013. dec. 13. 12:00
 39/100 A kérdező kommentje:
36-37...Te most nyíltan megfenyegettél!De nem érdekel mert,ahhoz kellene egy igazságügyi bíró is...csak hát én nem vagyok bűnöző!Látod az ilyen beszólásokból alakulnak ki a szélsőségek.
2013. dec. 13. 12:09
 40/100 anonim ***** válasza:

Azért az eléggé furcsa nekem, hogy te ekkor mintaállampolgár vagy, és minden ok nélkül pont téged kipécéztek maguknak a rendőrök és folyton zaklatnak, bevisznek, megvernek.

Szerinted miért van az, hogy 92 éves öregapámat nem vitték be életében egyszer se? Se fiatalkorában a csendőrök, se később a kádári rendőrök! Pedig azoktól nem ilyen veréseket lehetett kapni!

Valami nem stimmel veled! Lehet, hogy észre sem veszed, de olyan tenyérbemászó pofákat vágsz, meg olyan ellenszenves módon viselkedsz, beszélsz, gesztikulálsz, hogy még a legbéketűrőbb rendőr is kényszert érez, hogy egy kicsit megneveljen.

Sajnos nem fognak feljelenteni, pedig megérdemelnéd!

2013. dec. 13. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!