Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Még nyáron büntetett meg a...

Még nyáron büntetett meg a BKK, mert nem volt jegyem. A büntetést nem tudtam kifizetni, mivel semmi pénzem nem volt. Nemrég kaptam egy térítvényes felszólítást a fizetésre. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A térítvényes levél egy bizonyos Dr. Szabó Gergelytől érkezett, de nem áll a levélben a büntetés időpontja, még az aláírás és a pecsét is fénymásolt. Mennyire kell az ilyen leveleket komolyan venni? Ha akkor nem tudtam fizetni, úgy most sem fogok tudni.

2013. nov. 4. 19:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy veszteséges a cég, de tőlem 100-ból 100 alkalommal, soha nem kérték. Erre mondj magyarázatot. Természetesen ez az egész csak fikció, ha lenne itt akár egy besúgó vagy kém vagy akármi. Amúgy irreális is lenne kérniük és utána nézniük minden egyes halasztásnak. Statisztikailag lehetetlen. De te nem vagy jó számokban ezek szerint.
2013. nov. 29. 14:44
 22/22 anonim ***** válasza:
42%
Miért higgyünk neked? Már négy ismerősömnek küldtek FMH-t tavalyi BKK-s követelés kapcsán. Ne legyél ennyire naiv, én pl. parkolási ügyletekkel foglalkozom, gondolhatod, hogy mennyi olyan ügyünk van, ahol hiányzik a kötelezett önkéntes teljesítési szándéka, ezeket mind fmh-ra adjuk be, nincs kivétel. Szerinted a BKK Zrt.-nél idén miért hirdettek meg annyi jogi előadói állást parkolási ill. tömegközlekedési területre? A helyedben jogi szakmai tapasztalat nélkül hozzá sem szólnék a témához, a kutyát nem érdekli, hogy sok a behajtandó követelés, azokat a cégnek mind be kell hajtania.
2013. nov. 29. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!