Ha a BKV ügyvédi felszólítást küld elmaradt bírságok befizetésére, még lehet részletfizetést kérni?
Figyelt kérdés
Télen 3x megbüntettek, mivel a diákbérlet mellé csak iskolalátogatási igazolásom volt. Most kijött az ügyvédi felszólítás, hogy 5 munkanapon belül fizessek be 73 500 Ft-ot, vagy perre viszik az ügyet, aminek a költségeit is én fizetem. Ebben az esetben tudok még kérni részletfizetést, ha nincs önálló keresetem, és egyetemi hallgató vagyok?2011. júl. 2. 13:37
1/5 anonim válasza:
Általában megadják a részlet lehetőségét.
2/5 anonim válasza:
mért voltál olyan tök,hogy a saját nevedet mondtad be az ellenőrnek? én mindig aztmondom hogy nincs nálam semmilyen igazolvány és bemondok egy kamunevet. és igy még egyszer sem fizettem semmilyen büntetést. mostmár késő bánat,cseszheted
3/5 A kérdező kommentje:
Mert előtte csomó ellenőr elfogadta az iskolalátogatásit, így gondoltam az is jó, szóval nyugodtan mutattam fel,és így már tudták, hogy van nálam valami ami igazolja a személyazonosságom.
2011. júl. 2. 14:27
4/5 anonim válasza:
vágom. akkor jó pekhes vagy haver. ezt megszívtad. valahogy muszálylesz tejelned a bkv nak,ha nem akarsz nagy bajba kerűlni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!