Ukrán-Magyar állampolgár vagyok. Ukrajnában élek, viszont Magyarországon szeretnék szülni. Kérhetem-e, hogy a gyerekem Ukrán állampolgárkén anyakönyvezzék?
Javítom magam mielőtt az elírásomat valaki félreérti:
"Ezekért a dolgokért nem fizetsz adót mert mire?
Nincs itt semmi."
Ezekért a dolgokért (amiket leírtam) alacsony az adó az ukránoknál, mert nincs cserébe szolgáltatás, nincs ott semmi sem.
Kedves Kérdező.Igen ,kérheted,hogy ukrán állampolgárként anyakönyvezzék a gyerekedet a nyiregyházi ukrán konzulátuson.Én is ott szültem a 2. gyerekemet,de Isten látja lelkemet nem a magyar állam kizsákmányolása miatt,hanem mert itthon Ukrajnában tényleg csak hentesek vannak.A tápos b*zi magyarok meg mind elmehetnek a busba.Nem tudja egyikötök sem ,h nálunk milyen siralmas a helyzet minden téren,de főleg egyészségügyben ezért járnak nálatok szülni még szin ukrán nök is,mert féltik a saját és a gyerekük életeét.Természetesen azt busásásan megfizetjük az államnak és az orvosnak is.Nem értem miért gondoljátok,h a kérdezö a ti mocskos államotok pénzét akarja elvenni???Eleve ugy tette fel a kérdést,h kérheti-e ,h ukránként anyakönyvezzék,mivel Ukrajnában szeretné igényelni a gyedet.
Ez a magyar faj.Ezért szégyellek titeket.Mert a magyar ember összetart a másik magyarral,még ha az határontuli is.De ti ,akik az anyaországban éltek,ezt nem tudjátok,mert párizsin felhizlalt tápos népség vagytok és a szivetek meg agyatok helyén nincs semmi.Az IGAZI MAGYAROK a határokon kivül élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!