Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ukrán-Magyar állampolgár...

Ukrán-Magyar állampolgár vagyok. Ukrajnában élek, viszont Magyarországon szeretnék szülni. Kérhetem-e, hogy a gyerekem Ukrán állampolgárkén anyakönyvezzék?

Figyelt kérdés
Mert munkahelyem Ukrajnához köt, viszont, ha magyar állampolgárkén anyakönyvezik, magyar útlevéllel vihetem haza, és nem kapom meg a GYED-et?

2013. okt. 9. 21:31
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

Javítom magam mielőtt az elírásomat valaki félreérti:

"Ezekért a dolgokért nem fizetsz adót mert mire?

Nincs itt semmi."

Ezekért a dolgokért (amiket leírtam) alacsony az adó az ukránoknál, mert nincs cserébe szolgáltatás, nincs ott semmi sem.

2013. okt. 12. 15:08
 52/52 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező.Igen ,kérheted,hogy ukrán állampolgárként anyakönyvezzék a gyerekedet a nyiregyházi ukrán konzulátuson.Én is ott szültem a 2. gyerekemet,de Isten látja lelkemet nem a magyar állam kizsákmányolása miatt,hanem mert itthon Ukrajnában tényleg csak hentesek vannak.A tápos b*zi magyarok meg mind elmehetnek a busba.Nem tudja egyikötök sem ,h nálunk milyen siralmas a helyzet minden téren,de főleg egyészségügyben ezért járnak nálatok szülni még szin ukrán nök is,mert féltik a saját és a gyerekük életeét.Természetesen azt busásásan megfizetjük az államnak és az orvosnak is.Nem értem miért gondoljátok,h a kérdezö a ti mocskos államotok pénzét akarja elvenni???Eleve ugy tette fel a kérdést,h kérheti-e ,h ukránként anyakönyvezzék,mivel Ukrajnában szeretné igényelni a gyedet.

Ez a magyar faj.Ezért szégyellek titeket.Mert a magyar ember összetart a másik magyarral,még ha az határontuli is.De ti ,akik az anyaországban éltek,ezt nem tudjátok,mert párizsin felhizlalt tápos népség vagytok és a szivetek meg agyatok helyén nincs semmi.Az IGAZI MAGYAROK a határokon kivül élnek.

2014. febr. 4. 18:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!