Ukrán-Magyar állampolgár vagyok. Ukrajnában élek, viszont Magyarországon szeretnék szülni. Kérhetem-e, hogy a gyerekem Ukrán állampolgárkén anyakönyvezzék?
Kérdező te akarsz itt nemzet összetartás alapon bűntudatot kelteni?
Elvileg magyar vagy, de ukránoknál dolgozol, oda adózol őket gyarapítod.
De azért ők annyira még sem jók, így ide jössz szülni.
Persze már nem magyart szülsz hanem egy ukránt, szóval még egy gyerekkel is őket szaporítod.
És akkor te akarsz kioktatni nemzeti érzésről?
Te mit adtál ennek az országnak?
Mert az ország adott neked, csak te visszafelé már nem nagyon akarsz.
Az hogy Orbánt imádot meg azt mutatja hogy rohadtul nem értesz az itteni politikához, de gondolom ide fogsz nyomni neki egy X-et, azt hogy emiatt meg mi fogunk szívni az téged nem fog érinteni.
Jut eszembe egyébként te határoltad el magad hogy "mi (ukránok)", "ti (magyarok)".
Most akkor miről is beszélünk?
Ismét hozzáteszem jobboldali vagyok de nem fideszes, és azért mert ennek az országnak már nagyon le kéne magáról ráznia ezt a sok élősdit meg érdek embert.
A 71%-os meg terel. Itt tanulsz meg több támogatást kapsz mint egy 3 műszakban dolgozó átlag ember, és ha itt is maradsz életed végig akkor rendben van.
De mi van akkor ha gondolsz egyet, és úgy ahogy eljöttél hazulról, innen is elmész külföldre?
Hát igen, gondoltam is hogy kb ennyi ragaszkodás van benned, hogy egy névtelen fórum random véleménye miatt is itt hagyod az országot, mi lenne ha dolgoznod is kéne és nem csak bulizni meg lógni?
Mi lenne veled ha az első munkahelyeden tökre senkit se érdekelni hogy honnan jöttél?
Csak megsúgom hogy az ilyenek egyik országban sem viszik sokra, mert dolgozni mindenhol kell.
Hát igen, mivel én egész nap csak bulizom meg lógom, és amúgy sem lesz munkahelyem, akkor jobb is ha elmegyek, nem?
Szerintem is.
"úgy hogy idejönnek dolgozni, és ADÓT FIZETNEK! Ezt magyarázom 1 napja és képtelen vagy megérteni."
És szerinted a sacc per kb. 500 e - 1,5 millió kettős állampolgár mind Magyarországra jön majd dolgozni, adót fizetni? Te tényleg iskolába jársz? Nem fogod fel, hogy az állampolgárság megadása még nem jelenti azt, hogy az illető azonnal a magyar költségvetésbe adózik.
Ennyi erővel meg oda lehet adni az állampolgárságot a 3 napnál több időt Budapesten, Hévízen, Zalakaroson eltöltő turistának is, mert elkölt 100 000 forintot, aminek a jó része ugyebár áfaként és egyéb úton a költségvetésbe vándorol.
Szép is lenne, Hegyeshalomnál meg Záhonynál kérdeznék az 1-es fülkében, hogy hány napot szándékozik az országban tölteni, a 2-es fülkében pedig már személyes Áder János pecsételné az állampolgárságukat.
Már párszor elmondtad, hogy utoljára szólalsz meg.
Én nem értem meg, hiába írod kiemelt betűkkel, mert hülyeség.
Akárhányszor leírod, annyiszor fogom leírni, hogy senki nem azokról beszél, aki életvitelszerűen van Magyarországon. Elég nehéz a felfogásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!