Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ukrán-Magyar állampolgár...

Ukrán-Magyar állampolgár vagyok. Ukrajnában élek, viszont Magyarországon szeretnék szülni. Kérhetem-e, hogy a gyerekem Ukrán állampolgárkén anyakönyvezzék?

Figyelt kérdés
Mert munkahelyem Ukrajnához köt, viszont, ha magyar állampolgárkén anyakönyvezik, magyar útlevéllel vihetem haza, és nem kapom meg a GYED-et?

2013. okt. 9. 21:31
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

Esküszöm szégyellek benneteket, mint Magyart. Ha józan paraszti ésszel elolvassátok a kérdést, már rájöttök, hogy még azt sem akarom, hogy a gyerekem Magyar állampolgár legyen, nem hogy támogatást kérjek. A betűt ismeritek, csak a szavakat már nem értelmezitek. Tisztelet a kivételnek, persze. Arra jók vagytok, hogy nyomban leszarjátok az embertársaitokat, meg a szomszédot, vagy rokont, gyakran testvért feljelentsetek, mert neki jobban fút a szekér. Itt most valóban meg nyilvánult a nemzeti összetartás. Nagyon köszönöm Embertársaim!!!!!!!!

Ja még valami. Az idén részt vettem egy tanévzárón, egy Szegedi főiskolán. És szégyelltem magam, hogy énekest kértek fel, hogy elénekelje el a himnuszt. A jelenlévő 400 emberből, ha 70 énekelt sokat mondok. Esküszöm a sírás jött rám. Nálun azért ilyen nincs, a település apraja-nagyja énekli.

2013. okt. 10. 11:07
 22/52 anonim ***** válasza:
14%
Nem érdemes vitatkozni itt az emberek többségével, fél nap alatt képtelenek voltak megérteni, hogy a kettős állampolgárságot kapott magyarok többet tesznek be az államkasszába, mint kivesznek belőle.
2013. okt. 10. 11:47
 23/52 anonim ***** válasza:

"Nem érdemes vitatkozni itt az emberek többségével, fél nap alatt képtelenek voltak megérteni, hogy a kettős állampolgárságot kapott magyarok többet tesznek be az államkasszába, mint kivesznek belőle."

Biztos vagy te ebben? Szerinted ingyen működnek az irodák és ingyen csinálják majd a választást a kettős állampolgároknak is?

2013. okt. 10. 12:07
 24/52 anonim ***** válasza:
Akik eljönnek ide dolgozni, azok adót is fizetnek, nem gondolod?
2013. okt. 10. 12:27
 25/52 anonim ***** válasza:
Vagy csak azt nézd, hogy 4 éve itt tanulok egyetemen, addig itt költöttem a pénzt, valamint a magyar állam ingyen kapott egy érettségivel rendelkező fiatalt, aki itt lediplomázik és élete végéig fizeti majd az adót. Szerintem ez állja pár ember papírmunkájának költségét.
2013. okt. 10. 12:29
 26/52 anonim ***** válasza:

"Akik eljönnek ide dolgozni, azok adót is fizetnek, nem gondolod?"

És ki beszélt itt dolgozó kettős-állampolgárokról? Senki nem azokat kritizálta. Felőlem, ha zimbabwei emberke jön ide azért, hogy dolgozzon és itt boldoguljon, azzal sincs semmi bajom, nem kell ehhez kettős állampolgárság.

De amúgy meg az egész gondolatmenet baromság, mivel kimondott kormányzati cél a HATÁRON TÚLIAK támogatása és nem az, hogy ide jöjjenek, mert ezzel a kormány egy hungarocídiumot segít elő a külföldi magyarság körében.

2013. okt. 10. 12:37
 27/52 A kérdező kommentje:
Hogy elterelődött a szó a politika felé.A politikátokra teszek magasról, szavazni sem akarok,semmi közöm a jelenetekhez és jövőtökhöz, az sem érdekel, ha megfojtjátok egymást 1 kanál vízben. Orbánt viszont, tisztelem és becsülöm, le a kalappal előtte!!!!!
2013. okt. 10. 12:44
 28/52 anonim ***** válasza:

A határon túliak megtermelik azt az összeget amit rájuk költenek? IGEN!

Cigányfelzárkóztatásra sokszorosa megy el, még sincs semmi haszna. Többet nem válaszolok, mert úgyis a magad hülyeségét hajtogatod. Viszlát.

2013. okt. 10. 12:45
 29/52 anonim ***** válasza:

"A határon túliak megtermelik azt az összeget amit rájuk költenek? IGEN!"

Jó, csak azt mondd meg, hogyan? Miként termelték meg?

2013. okt. 10. 12:54
 30/52 anonim ***** válasza:

"Orbánt viszont, tisztelem és becsülöm, le a kalappal előtte!!!!!"

Éljen. Egy újabb szavazó. Ezért jó, hogy bár Magyarországon egyre többen ábrándulnak ki a politikából és nem mennek majd szavazni, azért szavazó ugyanannyi marad....

2013. okt. 10. 13:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!